Care este adevărul despre zvonurile privind divorțul cuplului George & Amal Clooney

De-a lungul timpului, au existat mai multe zvonuri conform cărora George și soția sa, Amal, ar fi în pragul divorțului. Ei bine, a venit momentul să aflăm care este adevărul.

Care este adevărul despre zvonurile privind divorțul cuplului George & Amal Clooney

George și Amal Clooney formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood și este de la sine înțeles să se afle în atenția presei.

Încă de anul trecut, din luna ianuarie, au existat mai multe zvonuri care spuneau că ei ar fi la un pas de divorț, după o căsnicie de 4 ani. Pe data de 15 februarie 2019, Life & Style a susținut că ei ar divorța din cauza banilor, copiilor, dar și a celebrității. Tabloidul nu a avut și dovezi în acest sens, iar Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități a investigat aceste speculații.

Mai multe surse citate au susținut că Amal își acuza destul de des soțul de faptul că este „egoist și dornic de a fi faimos.” Life & Style a mai susținut și faptul că Amal și George Clooney nu au mai fost surprinși împreună din decembrie 2018. Însă, în acea lună, ei au fost văzuți ieșind într-o seară, iar în februarie 2019 au fost prezenți la ziua de naștere a lui Jennifer Aniston care a avut loc la Sunset Tower Hotel în Los Angeles.

Pe lângă asta, în ianuarie 2019, publicația Globe a susținut că Amal ar fi însărcinată cu al treilea copil, iar ulterior au existat zvonuri conform cărora între ei ar exista anumite conflicte din cauza problemelor de sănătate pe care le-ar fi avut George.

Cu trecerea timpului, zvonurile s-au dovedit a fi false deoarece relația dintre cei doi a fost mai puternică decât ne-am fi așteptat. În luna iulie, George și Amal au fost în Veneția, iar în septembrie ei au împlinit 5 ani de căsătorie și au sărbătorit această zi specială în New York. 

CONȚINUT VIDEO ELLE

Conform People, George și Amal Clooney sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și în mod cert zvonurile privind divorțul dintre cei doi sunt false. Amal este o avocată de succes care se concentrează asupra drepturilor omului, iar George este un actor extrem de iubit. Fiind atât de faimoși, relația lor este un subiect tot mai des dezbătut.

Citește și:
George Clooney face dezvăluiri amuzante despre copiii lui

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video