Care e actuala relație dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston. Chiar actrița a dezvăluit tot

Jennifer Aniston a vorbit într-un interviu recent despre actuala relație cu fostul ei soț, Brad Pitt.

Care e actuala relație dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston. Chiar actrița a dezvăluit tot

Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorțat în urmă cu 16 ani și, potrivit spuselor lui Aniston, relația dintre ei în acest moment este una foarte bună, de prietenie.

Aniston i-a acordat un interviu lui Howard Stern în care a vorbit despre cum se înțelege acum cu fostul ei soț. „Eu și Brad sunt amici, suntem buni prieteni”, a povestit Jennifer Aniston, întrebată fiind de întâlnirea virtuală cu acesta de anul trecut.

În luna septembrie a anului trecut Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au reunit pe ecrane pentru prima dată în aproape 19 ani. Este vorba despre citirea scenariului clasicului film Fast Times at Ridgemont High, un eveniment caritabil care a fost difuzat pe Facebook Live, LiveXLive și TikTok pe 17 septembrie.

„A fost extraordinar de amuzant”, povestește acum Jennifer Aniston. „Nu a existat niciun fel de moment ciudat, poate doar pentru cei care au urmărit evenimentul și s-au gândit că este ceva acolo sau și-ar fi dorit să fie. Ne-am distrat și totul a fost pentru o cauză bună”.

Foștii soți, Jennifer Aniston, 52 de ani, și Brad Pitt, 57 de ani, i-au făcut atunci pe fani să viseze din nou la o împăcare, dar și să se amuze pe seama interacțiunii dintre ei. Personajul interpretat de Brad Pitt în scenariul filmului Fast Times at Ridgemont High (personaj al cărui nume este tot Brad) se presupunea că „se masturba' – așa cum naratorul Morgan Freeman a ținut să precizeze – în timp ce avea fantezii erotice cu privire la personajul Linda Barrett, cel pe care îl interpretează Jennifer Aniston.

Însă, momentul în care Jennifer Aniston a trebuit să își citească replicile a fost cu siguranță cel mai amuzant și ciudat din întreaga seară. „Bună. Brad. Știi cât de drăguț am crezut mereu că ești. Cred că ești atât de sexy. Vrei să vii la mine?”, spune Aniston, în timp ce inclusiv Brad Pitt zâmbește amuzat.

Poți urmări întregul moment mai jos și îți garantăm că te vei amuza copios, la fel ca noi.

Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au cunoscut în 1998 și s-au căsătorit în iulie 2000. Singura dată când cei doi au apărut împreună pe ecrane a fost în noiembrie 2001, când Brad Pitt a fost invitat special într-un episod al serialului Friends.

Jennifer Aniston, Courteney Cox și Lisa Kudrow au dat recent un interviu pentru Access Hollywood, în ajunul lansării mult-așteptatului Friends: The Reunion. Actrițele au vorbit despre sitcom, despre cine din distribuție oferă cele mai bune sfaturi și care dintre actori este cel mai organizat, dar și despre vedetele lor preferate care au avut scurte apariții în serial.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Printre numeroasele celebrități menționate se numără Ben Stiller, Reese Witherspoon, Paul Rudd, Sean Penn și Charlie Sheen. Jennifer Aniston nu l-a uitat nici pe fostul ei soț, Brad Pitt, de care s-a despărțit în 2005. „Domnul Pitt a fost minunat”, a spus ea și Lisa Kudrow a adăugat: „A fost fantastic!”

Pitt & Aniston s-au despărțit în ianuarie 2005, iar divorțul lor a fost finalizat în luna octombrie 2005. În ultimii ani, cei doi au reluat prietenia, mulți fiind surprinși de apariția lui Brad Pitt, în februarie 2019, la petrecerea organizată de Aniston cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani.

Citește și:
Un pompier dezvăluie abia acum care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana după accidentul din 1997

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video