Britney Spears, fotografie inedită alături de băieții săi, Sean Preston și Jayden James Federline

Britney Spears apare alături de băieții săi, Sean Preston și Jayden James Federline, într-o fotografie rară publicată pe Instagram de către fani.

Britney Spears, fotografie inedită alături de băieții săi, Sean Preston și Jayden James Federline

Cântăreața Britney Spears a apărut zilele acestea pe Instagram alături de cei doi fii ai săi, într-o nouă fotografie publicată de pe un cont al fanilor – și nu mică ne-a fost mirarea să vedem că atât Sean Preston, în vârstă de 15 ani, cât și Jayden Federline, cu un an mai mic, au întrecut-o deja pe mama lor în înălțime!

După îmbrăcăminte și după peisajul din spate, e foarte posibil ca ei să fi plecat într-o drumeție în împrejurimile casei din Thousand Oaks a lui Britney. Aceasta părea să poarte aproape aceleași haine ca într-una dintre postările sale proprii de pe Instagram, din 6 decembrie anul trecut – pantaloni scurti si un tricou larg în nuanțe de gri, asortați cu bucle lejere și un zâmbet sincer – astfel că e posibil ca fotografia să dateze de atunci.

Dacă mama lor și-a lăsat masca jos în timpul fotografiei, băieții și-au păstrat măștile, purtând de asemenea tricouri largi și pantaloni negri de trening.

Este impresionant să vedem o fotografie cu Britney Spears fericită alături de copiii săi, mai ales după dezvăluirile alarmante din documentarul New York Times Presents: Framing Britney și mișcarea de proporții din online desfășurată de fanii artistei.

După divorțul de fostul soț Kevin Federline, lupta pentru custodia copiilor aproape că a dărâmat-o. Dacă la început, după ce Britney Spears a intrat sub tutela tatălui său în 2008, cei doi au împărțit în mod egal custodia celor mici, din 2019 Kevin a primit 70%, astfel că băieții au ajuns să petreacă mai mult timp cu tatăl lor în vârstă de 42 de ani.

Jayden James Federline a intrat în atenția publicului în martie anul trecut, în urma unui live pe Instagram în care mărturisește cât de mult îl urăște pe bunicul său, Jamie Spears, de 68 de ani, cât de mult îl place pe noul iubit al mamei lui, Sam Asghari, dar și că aceasta se gândește să renunțe la lumea muzicii, potrivit Hollywood Life. „De fapt, nu prea am mai văzut-o deloc cochetând cu muzica”, ar fi spus Jayden. „Nici nu mai știu. Îmi aduc aminte că am întrebat-o: „Mama, ce s-a întâmplat cu muzica ta? Iar ea a răspuns ceva de genul: „Nu știu, scumpule. Cred că aș putea pur și simplu să renunț.”

Din 2008, Britney Spears se află sub tutela tatălui său – fenomen care a creat adevărate controverse în rândul fanilor săi, care cred că vedeta este manipulată și au lansat mișcarea #FreeBritney. Recent, avocatul lui Britney a declarat că artista se teme de tatăl său și că nu va mai cânta sau susține concerte cât timp acesta va continua să îi controleze cariera.

Citește și:
Irina Shayk, apariție chic pe străzile din New York alături de fiica ei, Lea de Seine

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video