Ashley Graham este însărcinată cu al doilea copil

Supermodelul Ashley Graham a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară.

Ashley Graham este însărcinată cu al doilea copil

Supermodelul Ashley Graham a anunțat pe contul ei de Instagram că ea și soțul ei, Justin Ervin, vor deveni din nou părinți.

„Ultimul an a fost plin de mici surprize, mari supărări, începuturi familiare și noi povești. Abia încep să conștientizez acest proces și să sărbătoresc ce înseamnă pentru noi acest nou capitol”, a scris Ashley Graham pe Instagram în descrierea fotografiei în care apare dezvăluindu-și burtica de gravidă. Soțul ei apare etichetat în imagine ca fiind cel care a fotografiat-o în această ipostază.


Graham și Ervin sunt deja părinții unui fiu, Isaac, care a venit pe lume în ianuarie 2020. Cei doi s-au căsătorit în august 2010.

Modelul a vorbit într-un interviu acordat ELLE US despre relația ei cu Ervin, aceasta explicând cum pentru ei dezvoltarea este cea mai importantă, iar căsătoria era următorul pas.

„Nu mă gândeam la căsătorie ca la o oprire; m-am gândit ca la un mod de a construi ceva. Intrând într-o relație cu Justin a fost, ‘Okay, ce vom construi împreună?”. Modelul a declarat că soțul ei a încurajat-o să facă mai multe, să nu fie doar un model. „Primul an de căsătorie a trecut. El venea acasă de la serviciu și eu eram în aceeași poziție pe canapea, uitându-mă la Real Housewives. El mă întreba, ‘Asta este ce vrei să faci cu viața ta? și eu l-am întrebat, ‘Ce vrei să spui cu asta? Sunt model, lucrez. El mi-a explicat, ‘Dar nu vrei mai mult? Pentru că asta nu va dura pentru totdeauna.” Atunci aceasta a început să se întrebe ce altceva își dorește să facă în viitor.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În același interviu, Ashley Graham a explicat că întemeierea unei familii nu era cea mai mare prioritate a ei. „Pentru mine, să fiu o soție și o femeie, fericirea nu înseamnă să am copii. Copiii vor veni când vor veni. Fericirea, în acest moment, este să costruiesc cu soțul meu și să îmi construiesc afacerea.”

Citește și:
O nouă dovadă că relația lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez este extrem de serioasă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video