Antonio Banderas, apariție inedită pe covorul roșu alături de fiica lui, Stella

Antonio Banderas a captivat toate privirile când a apărut pe covorul roșu însoțit de fiica lui, Stella, în vârstă de 24 de ani.

Antonio Banderas, apariție inedită pe covorul roșu alături de fiica lui, Stella

Antonio Banderas a mers alături de fiica lui pe covorul roșu la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la San Sebastian. Stella a cucerit pe toată lumea cu apariția ei și a strălucit într-o rochie neagră superbă. 

Stella Banderas a purtat pentru această ocazie o rochie neagră cu decolteu în V, sandale negre cu toc, iar ținuta a fost accesorizată cu un ceas de aur și cercei. Actorul în vârstă de 61 de ani a optat pentru un costum negru.

Stella Banderas este fiica pe care Antonio Banderas o are din mariajul cu Melanie Griffith. Cei doi s-au cunoscut în 1995, pe platourile de filmare de la pelicula Two Much. S-au căsătorit în 1996 în Londra după finalizarea proceselor de divorț de Ana Leza, în cazul lui Banderas, și de Don Johnson, în cazul lui Griffith.

Melanie Griffith și Antonio Banderas s-au despărțit în 2014, însă au rămas în relații apropiate de când divorțul lor a fost finalizat în 2015. Pe lângă Stella, Melanie mai are un fiu, pe Alexander Bauer, din căsnicia cu Steven Bauer, și o fiică, cunoscuta actriță Dakota Johnson, din relația cu Don Johnson.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Stella Banderas pare să aibă o relație apropiată cu ambii părinți, dar și cu sora ei vitregă, Dakota Johnson, însă cu siguranță are o legătură specială și cu tatăl ei. În 2020, Antonio Banderas a vorbit pentru El Break de las 7 despre căsnicia minunată pe care a avut-o cu Melanie Griffith, dar și despre fiica lor, Stella. „Viața pe care am avut-o cu Melanie a fost frumoasă. Am avut 20 de ani frumoși, în care am dat tot ce a fost mai bun în noi și am trăit momente minunate pe care nu le voi uita niciodată. Avem împreună o fiică minunată pe care amândoi o iubim și acesta este rezultatul relației pe care am avut-o împreună.”

Stella are părinți care se bucură de faimă în întreaga lume, însă ea a preferat să fie o prezență discretă. Cu toate astea, a apărut în debutul regizoral al tatălui ei, Crazy in Alabama, alături de mama ei, în 1999. Stella Banderas este și model, a fost protagonista unei campanii pentru un brand de modă sustenabil, ale cărui creații sunt realizate din nailon regenerat, și are propria companie, numită Lightbound, care se ocupă cu vânzarea de produse artizanale.

Citește și:
Emma Răducanu, apariție spectaculoasă și un nou rol, în afara lumii tenisului

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video