Angelina Jolie și fostul său soț, Jonny Lee Miller, din nou împreună?

Angelina Jolie a fost văzută recent părăsind locuința din New York a fostului său soț, Jonny Lee Miller.

Angelina Jolie și fostul său soț, Jonny Lee Miller, din nou împreună?

Ar putea Angelina Jolie și Jonny Lee Miller forma din nou un cuplu? E întrebarea pe care toată lumea și-a pus-o după ce actrița în vârstă de 46 de ani a fost surprinsă părăsind apartamentul lui Jonny din New York. Jolie a fost văzută vineri seară intrând în clădirea în care locuiește actorul britanic, având în mână o sticlă de vin. 

Actrița a părăsit locuința lui Miller trei ore mai târziu.

Angelina Jolie a ajuns împreună cu cei șase copii ai săi în New York în urmă cu o săptămână pentru a-și sărbători ziua de naștere.

Angelina și Jonny s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 25 de ani, în timp ce filmau împreună pelicula Hackers. S-au îndrăgostit, iar un an mai târziu, în 1996, s-au și căsătorit. Relația lor nu a durat însă prea mult, cei doi anunțându-și despărțirea în septembrie 1997. Cu toate acestea, divorțul s-a finalizat în 1999.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În ciuda despărțirii, cei doi au rămas extrem de apropiați, Angelina mărturisind că au avut o relație frumoasă și plină de iubire.

„Eu și Jonny nu ne-am certat niciodată și nu ne-am rănit. Chiar mi-am dorit să fiu soția lui”, spunea în urmă cu mai mult timp actrița, potrivit The Mirror.

În plus, într-un interviu acordat revistei B, Jolie a mărturisit că divorțul de Miller a fost probabil cea mai mare prostie pe care am făcut-o vreodată”.

După despărțire, amândoi au încercat să își refacă viața amoroasă. Angelina s-a căsătorit în 2000 cu actorul și producătorul Billy Bob Thornton, de care a divorțat însă trei ani mai târziu, în 2003. Apoi, din 2014 și până în 2016 a fost căsătorită cu Brad Pitt, alături de care are șase copii.

În ceea ce îl privește pe Miller, acesta a fost căsătorit cu actrița Michele Hicks timp de zece ani, până în 2018.

Citește și:
Angelina Jolie, declarații neașteptate despre viața ei sentimentală, la cinci ani de la divorțul de Brad Pitt

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video