Castiga un curs gratuit de Design Interior in valoare de 1.500 lei, organizat de Universul DallesGO!

ELLE te invita la concurs si iti ofera sansa de a castiga un curs after work pe masura creativitatii tale. Participa la concurs, raspunde la intrebare si poti castiga un curs de Design Interior organizat de Universul DallesGO

Te implici in decorarea casei pana la cel mai mic detaliu? Cauti solutii personalizate de imbunatatire a locuintei?

Cursul de Design Interior inseamna mai mult decat invatarea unor reguli si exemplificarea unor situatii de genul "asa da" sau "asa nu". Cursul urmareste evolutia unui interior, pornind de la materialele folosite, texturile alese, stilurile propuse, selectarea paletei de culori si psihologia clientului. Se ofera informatii in detaliu despre ambientarea interiorului si despre finisajele selectate.

Cele 12 workshop-uri after work pun accent atat pe descoperirea stilurilor de design si arhitectura consacrate, cat si pe cunoasterea tendintelor actuale de design interior.

Cursantii au ocazia sa realizeze un plan al amenajarii pentru remodelarea spatiului de locuit incepand de la pozitia mobilierului pana la cea a corpurilor de iluminat si a culorilor ambientului. In cadrul workshop-urilor se lucreaza individual si in echipa la proiecte alese impreuna cu profesorul.

Format: 3 luni, o data pe saptamana, intre orele 18:30 – 21:30.
Profesor : arhitect Dorin-Stefan Adam.

Designul de interior a fost intotdeauna o constanta in cariera lui Dorin-Stefan. Este lector doctor arhitect si preda la atelierul de proiectare, in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu". Activeaza in domeniul arhitecturii inca de la finalizarea studiilor, deschizandu-si propriul birou de arhitectura. Acoperind o gama larga de proiecte de teme si scari diferite, trece cu usurinta de la strategii de dezvoltare urbana la imobile de locuinte colective sau hoteluri, cladiri religioase, locuinte individuale de diferite scari si contexte pana la amenajari interioare si design de obiect. Lucrarile sale de design interior si arhitectura se regasesc in toate orasele importante din Romania, dar si in afara tarii.

Mai multe detalii poti obtine pe site-ul www.dallesgo.ro

Concursul se incheie in data de 27.11.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old