Castiga un aparat NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo realizat de Agatha Ruiz de la Prada!

Participa la concurs, raspunde la cele doua intrebari si poti castiga cel mai stilat accesoriu pentru aceasta vara: un aparat NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo realizat de Agatha Ruiz de la Prada plus alte 30 de accesorii ARDP (mini-gentute cu carnetel inclus)!

Coloreaza-ti aceasta vara cu cel mai stilat aparat: jucausul NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo realizat in colaborare cu Agatha Ruiz de la Prada si cu alte accesorii colorate create de renumitul designer spaniol.

Accesoriile visate pot fi acum ale tale! Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la cele doua intrebari din concurs.

Ti-ai dorit intodeauna sa ai o locuinta plina de viata? Acum, iti poti accesoriza locuinta cu ingeniosul sistem NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo, in editie limitata, care va aduce o pata de culoare in casa ta.

Design-ul modern al aparatului NESCAFÉ Dolce Gusto Picolo este completat de amprenta creatoarei de moda Agatha Ruiz de la Prada, recunoscuta pentru stilul ei variat si optimist.

In plus, NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo te va delecta cu 14 bauturi excelente: Espresso, Espresso Risttreto, Espresso Intenso, Espresso Barista, Cappuccino, Chococino, Latte Macchiatto, Latte Macchiato Vanilla, Caffe Lungo, Caffe Lungo Decaf, Cortado, Nesquik si bauturile reci Nestea Ice Tea – Piersici si Cappuccino Ice.

Si asa cum te-a obisnuit deja, fiecare bautura este preparata la presiunea profesionala de 15 bari, asigurand obtinerea unei cesti perfecte de cafea si spuma fina de lapte de fiecare data.

Noul model NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo este disponibil in editie limitata cu doua imprimeuri diferite, ambele la fel de vesele si pline de culoare.

Creeaza un univers de culoare in locuinta ta cu NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo

Concursul s-a incheiat pe 14 august.
CASTIGATOAREA marelui premiu – un NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo – este KOVACS ANITA din Oradea.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old