Castiga produse pentru sanatatea ta si a familiei, oferite de Laboratoires Urgo!

Elle.ro si Laboratoires Urgo te invita la concurs! Poti castiga unul diintre cele 20 de “seturi de prim ajutor” din gama de plasturi Urgo cu solutie antiseptica, fiecare set fiind compus din 6 cutii de plasturi.

Urgo are grija de tine si de familia ta!

Odata cu venirea sezonului cald, devenim din ce in ce mai activi si suntem mai predispusi la mici accidente. De aceea, indiferent daca esti acasa sau in vacanta cu familia, noua gama de plasturi Urgo trebuie sa-ti fie mereu la indemana!

Noua gama de plasturi de la Urgo

Compresele plasturilor traditionali Urgo sunt impregnate cu o solutie antiseptica – clorura de benzalconiu, recunoscuta pentru eficacitatea sa in prevenirea si tratarea infectiilor.

Noua gama de plasturi ofera un process de vindecare optim, solutia antiseptica garantand:

  • Eliminarea a peste 99,99% din bacterii
  • O actiune rapida si eficienta imediat dupa aplicarea plasturelui pe rana
  • Actiune antiseptica timp de 24 de ore
  • Un mod eficient de a preveni infectarea ranilor

Raspunde la intrebare si poti castiga unul dintre cele 20 de seturi Urgo, fiecare compus din 6 cutii de plasturi din noua gama de la Urgo.

Concursul se incheie in data de 09.06.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate in termen maxim de 3 luni de la extragerea castigatorilor.

Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old