Castiga produse cosmetice ON LINE in perioada 13 octombrie-13 noiembrie!

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 10 seturi de produse ON LINE, compuse fiecare din spuma si sare de baie marin, gel intim, sare de baie pentru revitalizarea picioarelor si sapun lichid!

Castiga produse cosmetice ON LINE in perioada 13 octombrie-13 noiembrie!

Rasfat si ingrijire de la Online

On Line te rasfata din cap pana in picioare in aceasta toamna: pentru o piele catifelata si curata foloseste sapunul lichid de tei; relaxeaza-te dupa o zi grea cu spuma de baie cu aroma marin, adauga sarea cu aroma marin pentru exfolierea delicata a pielii si calmeaza picioarele obosite cu sarea de baie cu aroma de ginseng.

Include in ritualul tau zilnic de infrumusetare sapunul intim cu extract de galbenele, pentru ca tu sa te bucuri din plin de fiecare moment al zilei… sau al serii.

Pentru mai multe noutati si sfaturi te asteptam si pe pagina Facebook/Online.ingrijire.zilnica!

Concursul se incheie pe data de 13 noiembrie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
 

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin curier de catre sponsorul concursului, la adresa mentionata in profilul din site. Expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza la sediul sponsorului, nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old