Castiga produse cosmetice Alterna Caviar oferite de Ecovital!

Participa la concurs raspunzand la 2 intrebari si poti castiga unul dintre cele 3 premii ECOVITAL compuse fiecare din un kit complet de ingrijire Alterna Caviar – Sampon Hidratant (250 ml) + Tratament Masca cu Caviar si Seasilk (150 ml).

Dati timpul inapoi folosing produsele din gama Alterna Caviar!

Ingredientii activi foarte concentrati de Caviar, Vitamina C, Seasilk si Cytokine refac rezistenta, stralucirea si elasticitatea, pentru un par mai sanatos si intinerit.

Protejati-va parul cu produse care refac si previn efectele intrinseci ale imbatranirii datorita factorilor de mediu si chimici. Rezultat: parul este intinerit dupa o singura folosire.

Fiecare produs Alterna include o tehnologie unica: “Enzimoterapie”, un sistem special care asigura absortia ingredientilor esentiali pentru incurajarea productiei de keratina si “Color Hold” – protejeaza parul impotriva estomparii culorii sale.

Alterna protejeaza mediul inconjurator si sanatatea ta. Majoritatea produselor noastre NU AU: Sulfati, Parabeni, Gluten, DEA, TEA, Phthalates, Parafina, Uleiuri Minerale, Petrolatum & PABA.

Alterna este linia de produse favorita a starurilor de la Hollywood, precum Jessica Simpson, Kate Hudson, Lindsay Lohan, Jessica Alba, Jennifer Aniston, Kate Moss, Reese Witherspoon, Paris Hilton, Pink, Jennifer Lopez, Julia Roberts, David si Victoria Beckham, Tyra Banks, Sharon Stone, Penelope Cruz, Demi Moore si multe altele.

Concursul se incheie pe data de 15 mai 2011.

Valoarea unui premiu este 350 lei.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica.
Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii, castigatorii vor fi anuntati prin email despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.

Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old