Castiga in perioada 20-26 martie pachete de servicii stomatologice, oferite de Medas!

Impartaseste-ne unul dintre secretele tale de frumusete ai sansa sa castigi in aceasta saptamana unul dintre cele 3 pachete de servicii stomatologice, oferite de MEDAS, care contin: o consultatie stomatologica gratuita si un tratament de albire profesionala.

La MEDAS, Luna Femeii vine cu un buchet de oferte speciale! Pana pe 10 aprilie beneficiezi de un pachet de servicii stomatologice la un pret imbatabil!

Pachetul include o consultatie stomatologica gratuita si un tratament de albire profesionala cu un discount de 50%, ca sa ai un zambet stralucitor primavara aceasta!

Afla toate informatiile pe www.med-as.ro si fa-ti o programare la 021 9232. Promotia este valabila in clinica MEDAS Unirea.

In plus, daca ne impartasesti unul dintre secretele tale de frumusete, ai sansa sa castigi in aceasta saptamana unul dintre cele 3 pachete oferite de MEDAS, care contin: o consultatie stomatologica gratuita si un tratament de albire profesionala

Concursul este valabil in perioada 20-26 martie. Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic numai cate un singur raspuns postat de catre o utilizatoare.

 Te asteptam la concurs!

Concursul se incheie in data de 26.03.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old