Castiga doua vouchere pentru modulul „Machiajul de zi”, la VISIO Automake-up by Dana Argesan!

Raspunde la intrebare si poti castiga unul dintre cele doua vouchere pentru modulul „Machiajul de zi” la VISIO Automake-up by Dana Argesan, prima scoala de automake-up care te invata sa te machiezi ca un make-up artist!

Dana Argesan lanseaza VISIO Automake-up, prima scoala de make-up profesionist din Romania, ce ofera cursuri personalizate de auto-machiaj. Incepand cu luna septembrie, oricine poate invata secretele unui machiaj corect realizat de la unul dintre cei mai buni make-up artisti romani. Dana Argesan iti dezvaluie tehnici si trucuri folosite de make-up artisti si le adapteaza trasaturilor tale, pentru ca tu sa te poti machia zilnic ca o profesionista. VISIO Automake-up ofera doua tipuri de programe: „Visio. Learn to apply make-up like a make-up artist”, un curs intensiv de auto-machiaj si „Visio. Make-up workshops”, adresat grupurilor corporate.

Cursul de auto-machiaj „Learn to apply make-up like a make-up artist” este format din doua module: „Machiajul de zi” si „Machiajul de seara”, fiecare desfasurandu-se pe parcursul unei zile, cu un numar de 6 participante. Initial, make-up artistul incepe sa contureze trasaturile participantei pe o jumatate de fata, iar apoi cursanta, urmarind aceiasi pasi, completeaza cealalta jumatate a fetei. Astfel, fiecare din cele 6 participante este atent supravegheata de Dana si primeste sfaturi pentru evidenţierea trasaturilor si mascarea defectelor. „Machiajul de zi” cuprinde bazele unui ten impecabil (de la demachiere, pana la alegerea corecta a fondului de ten, iluminatorului si a pudrei), structurarea trasaturilor, conturarea formei sprancenelor, machiajul ochilor si alegerea paletei cromatice potrivite si asortarea corecta a blush-ului. „Machiajul de seara” cuprinde, pe langa bazele unui ten impecabil, structurarea trasaturilor si conturarea sprancenelor, conturarea ochilor cu diferite texturi de make-up, aplicarea corecta a genelor false, structurarea pometilor, aplicarea corecta a highlight-ului si conturarea buzelor si aplicarea rujului.

Concursul se incheie in data de 30.10.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old