Castiga 10 vouchere oferite de La Redoute!

Raspunde la intrebare si castiga unul dintre cele 10 vouchere in valoare fiecare de 100 de lei, oferite de la Redoute!

Cu o istorie de peste un secol in lumea textilelor, La Redoute este, in prezent, un specialist in imbracaminte si textile pentru casa, si acum isi reafirma puternic punctul sau de vedere in aceste doua domenii. La Redoute ofera modalitatea cea mai comoda, accesibila si simpla, care permite tuturor femeilor sa-si exprime personalitatea.

La Redoute distribuie din ce in ce mai multe branduri externe, cu scopul clar de a oferi clientilor o selectie din ce in ce mai larga de produse, ce vin in plus brandurilor proprii oferite (Grey Soft, Active Wear, etc). Produse ale brandurilor ca Ed Hardy, Red Soul, Kappa si multe altele sunt disponibile in magazinul on-line.

Colectiile La Redoute beneficiaza intotdeauna de o imagine excelenta in termeni de stil si design. Colectia La Redoute primavara-vara 2012 propune trei trenduri ce imbina eleganta, rafinamentul si naturaletea.

Casual: croieli clasice, dar mereu cu detalii la moda, usor de asortat si in culori vibrante. Cuvintele ce definesc cel mai bine acest stil sunt: imprevizibil, luminos, radiant, pasionat, atletic, tonic si romantic.

Sport-wear: bazat in special pe simplitate si fluiditate. Se mizeaza pe look-uri atat lejere cat si trendy! Cuvinte cheie: delicit, creativ, cuceritor.

City style: pentru o alura city mizeaza pe curele si tocuri inalte ce subtiaza si alungesc silueta. Un stil graphic si sic fara a fi deloc strict. Reprezentative pentru acest stil sunt cuvintele: feminin, misterios, delicat, funky romantic, sic, elegant.

Concursul se incheie in data de 06.05.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old