thecraftlab by Irina Neacsu a lansat o noua colectie de scaune la Maison&Objet Paris

Irina Neacsu este primul designer roman invitat sa expuna la sectiunea Cote Deco a faimosului eveniment parizian Maison&Objet, care a avut loc intre 6 si 10 septembrie 2013. Irina Neacsu a prezentat la Paris o colectie inedita, formata din scaune-personje, ce marcheaza o noua directie in creatia brandului thecraftlab.

thecraftlab by Irina Neacsu a lansat o noua colectie de scaune la Maison&Objet Paris

Mr Him si Ms Her au plecat la Paris, alaturi de scaunele personaje din seria Seasons, cuplul traditional Draga si Dragu si duo-ul Urban Fashion – Miss Due & Miss One. Faceti cunostinta cu ele in premiera pe noul site www.irinaneacsu.com, care devine platforma online dedicata brandului thecraftlab pe plan international.

Noua colectie de scaune-personaje formuleaza o abordare esentializata a activitatii thecraftlab, abordare ce vizeaza in primul rand dialogul comercial cu galeriile si resellerii. thecraftlab by irina neacsu ramane un brand al produselor unicat, insa prin aceasta colectie ofera o directie standardizata, favorabila comenzilor si intelegerii mai facile a produselor', spune designerul Irina Neacsu.

Fiecare scaun-personaj este unicat, personalizat manual prin tehnicile si mixurile textile deja recunoscute ale brandului thecraftlab. Astfel, noul site www.irinaneacsu.com va expune doua categorii de produs: produsele unicat, prin care s-a facut deja cunoscut brandul, si o colectie noua, de serie, care apeleaza la tehnici de print dupa ilustratii originale semnate de designer.

Din prima categorie, scaunele se pot atat achizitiona, cat si comanda personalizat, duplicatele fiind posibile cu mentiunea unicitatii designului. A doua categorie permite replicarea designului in serie si implica, fireste, preturi mai mici', explica designerul Irina Neacsu, fondatoarea thecraftlab.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration