Curs de design de interior – specializarea decorator interiore, la Atelierele Ilbah

Suntem inconjurati pretutindeni de design. E important ca toate lucrurile care ne inconjoara sa fie functionale dar trebuie sa tinem cont si de modul in care ele arata, se simt si miros. Designul de interior, de calitate a devenit un manifest, un formator de frumos.

Curs de design de interior – specializarea decorator interiore, la Atelierele Ilbah

Cursul pe care il preda arhitectul Miruna Ardelean prin Atelierele Ilbah isi propune sa formeze specialisti in design interior, formatori de frumos. Cursul de design interior ii ajuta pe viitorii specialisti in designul interior/ viitorii decoratori de interior sa inteleaga spatiile interioare, pentru a le putea utiliza mai bine, pentru a putea armoniza obiecte, mobilier si stiluri. Amenajarea spatiului implica o foarte buna organizare, lucru in echipa, negociere, creearea unei retele de colaboratori, cunoasterea modalitatilor si programelor de realizare a prezentarilor pentru client, precum si multe altele.

Viitorii decoratori invata la curs sa devina un real ajutor pentru clientii lor, indrumandu-i pe acestia in alegerea si alaturarea obiectelor, culorilor si texturilor. La terminarea cursului, vor putea sa amenajeze spatii in care se va putea citi un limbaj coerent si care vor reusi sa puna totodata in evidenta personalitatea clientului care va beneficia de acel spatiu.

Decoratorul de interioare va tine cont de multe aspecte in procesul de amenajare sau decorarea spatiului. Pe langa simtul estetic dezvoltat si intelegerea frumosului in toate formele sale, decoratorul de interioare trebuie sa aiba un numar mare de abilitati, aptitudini si cunostinte care, intercorelate sa ii permita finalizarea unui proiect de amenajare interioara. In primul rand, acesta trebuie sa cunosca bine stilurile si tipurile de amenajari consacrate si sa isi creeze, de ce nu, propriul sau stil.

Acestea sunt cateva din cunostintele si abilitatile pe care cursul de design de interior – specializarea decorator interiore le va transmite participantilor. In urma absolvirii acestui curs, participantul va putea sa profeseze meseria de decorator de interioare, obtinand o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) recunoscuta national si international. Pentru mai multe detalii: www.ateliereleilbah.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration