Colectia AndreaTincu primavara/vara 2016

Lansata zilele trecute la Vienna Fashion Week, colectia creata de Andreea Tincu combina liniile drepte si precise cu elemente picturale si sensibile.

Colectia AndreaTincu primavara/vara 2016

Albul si negrul danseaza cu zonele intens colorate sau culorile pastel, in colectia de primavara/vara 2016 semnata AndreaTincu si proaspat lansata la Vienna Fashion Week.

Intitulata „The Magical Maze”, colectia este structurata in doua parti: una geometrica, dominata de linii drepte, trasate cu precizie, labirinturi create din organza transparenta, dar si elemente calde, inspirate din natura, culori luminoase si broderii manuale, cealalta mult mai picturala si mai sensibila, cu imprimeuri manuale, linii fluide si combinatii cromatice explozive.

Camasa alba, vedeta colectiei trecute, este si de aceasta data o piesa de baza. Regasim taieturile complexe si detaliile masculine reinterpretate marca AndreaTincu, dar de data asta, pe langa bumbac, intra in joc si matasea – singura sau in combinatie cu bumbacul.2at

Remarcam si incaltamintea semnata Papucei, care completeaza perfect colectia (de altfel, cele doua brand-uri colaborea deja de mult timp, ceea ce se vede in felul in care au ajuns sa se completeze). Platformele japoneze cu elemente sculptate manual si sandalele create din piele imprimata manual in atelierul designerului Angela Vasiliu sunt pur si simplu de vis!

(Colectia va fi disponibila in curand online prin www.andreatincu.com sau, in Bucuresti, prin Zenya Atelier, Blvd. Lascar Catargiu 27, parter.)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion