Australia i-a refuzat viza lui Chris Brown

Cantaretului american Chris Brown i-a fost refuzata viza de intrare in Australia din cauza antecedentelor de violenta domestica.

Australia i-a refuzat viza lui Chris Brown

Chris Brown ar fi trebuit sa sustina un concert in Australia in decembrie, iar biletele urmau sa fie puse in vanzare astazi. Brown are la dispozitie 28 de zile pentru a contesta decizia.

In 2009, Chris Brown a pledat vinovat in urma acuzatiei de agresiune fizica asupra Rihannei, iubita sa din acel moment. De atunci, a mai sustinut doua turnee pe teritoriul Australiei, dar s-au facut presiuni constant asupra guvernului pentru a-i refuza de aceasta data intrarea in tara.

Departamentul pentru imigrari al Australiei a emis un comunicat prin care „si-a anuntat intentia de a lua in considerare un refuz', a anuntat Peter Dutton, ministrul australian pentru probleme de imigrare. Cantaretul are la dispozitie patru saptamani pentru a-si pleda cauza, termen la a carui expirare va fi luata o decizie finala.

Michaelia Cash, ministrul australian pentru problemele femeilor, care a ocupat pana de curand functia de adjunct al ministrului pentru imigrare, a facut presiuni asupra acestuia sa ia o pozitie ferma in cazul lui Chris Brown: „Oamenii trebuie sa inteleaga ca, daca te faci vinovat de violenta domestica si vrei sa calatoresti oriunde pe mapamond, sunt si tari pe lumea asta care-ti vor raspunde: „Nu esti bine primit aici, pentru ca pur si simplu nu ne dorim oameni ca tine in Australia', a afirmat senatorul Cash.

Decizia privind refuzul vizei lui Brown vine dupa o hotarare similara luata anul acesta tot de guvernul australian, prin care i s-a refuzat accesul pe teritoriul Australiei campionului mondial de box Floyd Mayweather, din aceleasi motive.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people