Una dintre vedetele noastre preferate a fost votată cea mai admirată femeie din lume

Pentru a treia oară la rând, Angelina Jolie dovedește că munca constantă depusă în actele caritabile o fac o femeie de admirat, chiar cea mai admirată femeie de pe glob.

Una dintre vedetele noastre preferate a fost votată cea mai admirată femeie din lume

Faimoasa actriță Angelina Jolie ocupă locul întâi in clasamentul YouGov încă din 2015. Vestea a venit după ce agenția londoneză de market research a organizat un sondaj de opinie la care au luat parte 37.000 de oameni din 35 de țări diferite.

Întrebarea adresată participanților a fost „Cine consideri că sunt cele mai admirate 20 de persoane de pe glob?'. Lista a fost apoi împărțită in două categorii distincte: femei si bărbați.

Sub Angelia Jolie se afla în top pe locurile II, III si IV Michelle Obama, Oprah Winfrey și Regina Elisabeta a II-a, fiind apoi urmate de Hillary Clinton, Emma Watson și Malala Yousafzai.

Pe când topul feminin a fost dominat entertainers, în clasamentul masculin predomină personaje puternice din lumea afacerilor si politică, pe locul I clasându-se nimeni altul decât Bill Gates care a ocupat acest loc încă de la primul sondaj efectuat vreodată.

Filantropistul Bill Gates a ieșit mereu pe locul I, iar Angelina Jolie l-a urmat trei ani la rând, începând din 2015, când rezultatele sondajului au fost împărțite în două categorii pentru prima dată.

Dacă comparăm studiul efectuat anul trecut cu cel din acest an, Taylor Swift, Emma Watson, Jackie Chan si Donald Trump au urcat in clasament, pe când David Beckam, Papa Francisc si Clinton au scăzut.

De la prezentatori TV la politicieni, actori si oameni de afaceri, acestea sunt numele celor mai admirați oameni de pe planetă în anul 2018!

Citeste si:
Angelina Jolie dezvăluie lecțiile importante pe care copiii ei le-au învățat de la Regina Elisabeta a II-a

Text: Roxana Sayyad
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din lifestyle