Lista de casatorie

Ca sa nu te trezesti dupa nunta cu casa plina de roboti de buca­tarie, cuptoare cu microun­de si aparate de ondulat parul in dublu exem­plar, apeleaza cu incredere la ele­gan­­ta si discreta lista de casa­to­rie! Iata o selectie cu magazine care ofera acest serviciu!

My House

Viitorii miri pot deschide o lista de ca­sa­torie la magazinul My House telefonic, pe internet sau facind o vizita la showroom. Pe baza sumei depuse de invitati, mirii vor primi un voucher, cu ajutorul caruia isi vor putea face „cumparaturile”.
O alta varianta e aceea de a alege dinainte cadourile, pe care invitatii le vor putea achizitiona, la alegere.
Si aici clientii au posibilitatea de a comanda, din cataloage, editii limitate sau pot personaliza unele ­servicii de masa cu monograma familiei.
Magazinul My House comercializeaza branduri exclusiviste, precum Rosenthal, Christofle sau Lalique.
Adresa: Calea Dorobantilor nr. 168, sector 1, Bucuresti, tel.: 021.231.65.15; 0723.224.539, www.myhousecult.ro.

Azay

In magazinul Azay veti gasi o selectie completa de produse pentru masa, semnate de designeri celebri precum Vera Wang sau de producatori cu experienta de sute de ani in acest domeniu, cum sint Royal Albert sau Minton.
La intocmirea listei de cadouri si la cumpararea acestora veti fi asistati gratuit de catre un consultant Azay, iar pe site-ul www.azay.ro puteti urmari in timp real ce cadouri au fost deja cumparate si de catre cine.
Iar daca invitatii vostri sint niste persoane foarte ocupate, pot cumpara online cadourile disponibile, accesind lista de casatorie pe site, pe baza username-ului si a parolei generate de sistem.
Adresa: Calea Victoriei nr. 134, tel.: 021.310.05.07.

British Gallery 

De cite ori ai intrat in showroom-ul de pe strada Paris si n-ai ramas cu gindul la serviciul de desert facut din cel mai fin portelan, aminind achizitia acestuia pentru o ocazie speciala?
A venit momentul sa-ti iei o zi libera si sa-ti alegi, in compania unui ceai englezesc, serviciul de portelan pre­ferat.
Pe linga obiectele expuse in showroom, poti alege si produse din cataloa­gele aflate in magazin. Rezervarea acestora ar trebui facuta cu una-doua luni inainte de marele eveniment.
Adresa: str. Paris, nr. nr.14 A, sector 1, Bucuresti, tel. 0311.032.488, www.britishgallery.ro.
 

Simona

Diminetile de week-end va prind lenevind in pat pina la prinz si nu concepeti o seara romantica fara o baie in doi?
In cazul acesta, magazinul Simona va vine in intimpinare cu lenjerii de pat de cea mai buna calitate si halate de baie din cele mai pu­foa­se, de la Descamps!
Tot aici gasiti restul accesoriilor pentru un rasfat pe cinste: luminari, flori decorative si parfumuri de interior.
Adresa: Baneasa Shopping City, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 44 C, tel. 021.361.16.68.

Atelier Anda Roman

Daca esti o impatimita a stilului „castel chic”, concept-store-ul Andei Roman e locul de unde iti poti alege piese de mobilier sau mici obiecte de decoratiuni pe gustul tau.
Nu numai ca vei avea parte de o vizita intr-un loc fer­mecator, dar vei putea afla cite ceva din povestea atelierelor in care s-au nascut aceste obiecte frumoase. Nu-i asa ca ar fi dragut ca, la inceput de drum, sa-ti mobilezi casa cu piese Bleu Nature, confectionate din lemn recupe­rat de pe plaje?
Ca sa nu mai spunem ca jucariile din colectia „Mémoire d’Enfant” de la Moulin Roty te vor duce cu gindul atit la trecutul tau, cit, mai ales, la viitorul familiei
Adresa: str. Grigore Alexandrescu nr. 42, Bucu­resti, tel. 021.318.80.12.

Wagner – arte frumoase si povesti

In showroom-ul Wagner e bine sa pasesti, impreuna cu viitorul tau sot, cu minim 45 de zile inainte de nunta, pentru a alege serviciul de ceai preferat sau mici piese de mobilier, din sticla, lemn sau ceramica, create de artistii atelierului.
Avantajul unei liste de casatorie marca Wagner e acela ca o parte din produse pot fi personalizate.
Adresa atelier: str. Dr. Staicovici nr. 19, Cotroceni, tel. 021.411.01.24, www.wagnerarte.ro.
 
Alina Baisan
 
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle