INNA vorbește despre stilul vestimentar și sursele de inspirație

Inna nu este cunoscută doar pentru concertele pe care le are în toată lumea, ci și pentru stilul vestimentar, așa că am vrut să aflăm mai multe despre asta.

INNA vorbește despre stilul vestimentar și sursele de inspirație

Îmbrăcată în piele din cap până în picioare, cu un biker jacket plin cu ținte, INNA se simte în largul ei la ședința foto pentru ELLE Style Awards, unde este nominalizată la categoria Best Female Artist. Tema acestei ediții este Punk, de aici și look-ul rebel, dar asta nu pare a fi o ținută pe care aceasta să nu o încerce într-unul dintre concertele sale. Este fără îndoială cea mai de succes cântăreață româncă, cu show-uri în toată lumea și milioane de vizualizări pe YouTube, dar dincolo de muzică, a fost întotdeauna atentă la un aspect foarte important pentru orice star: stilul vestimentar.

Iar atenția pentru stilul vestimentar se reflectă atât în ținutele alese pentru concerte, cât și în felul în care se îmbracă în viața de zi cu zi. E de părere că „este foarte important să ai un stil, oricare ar fi el, și să te regăsești în ceva anume. Te poți inspira în ziua de azi din cele mai tari photo shooting-uri realizate de-a lungul timpului, fie că sunt din zilele noastre sau sunt mai retro, te poți inspira de la oamenii pe care îi urmărești pe Instagram sau pe rețelele de socializare'. Și trebuie să admitem că inclusiv Instagram-ul Innei este un loc perfect unde să îți găsești inspirația.

CONȚINUT VIDEO ELLE

INNA insistă asupra influenței pe care hainele pe care le îmbraci pot să o aibă asupra stării tale de spirit: „Important să ai un stil, un stil al tău, care să te reprezinte, în care tu să te simți bine și care să nu te facă să simți că ești mai puțin decât ești, doar pentru că ai îmbrăcat o haină care nu-ți place în ziua respectivă.' Dar chiar și când iese pe stradă sau se află la cumpărături, stilul relaxat și foarte cool al Innei iese în evidență. După cum ne-a povestit, „eu în viața mea de zi cu zi mă îmbrac foarte comod. Îmi place să mă îmbrac larg, nu-mi place să-mi pun formele în evidență și sunt puțin mai pe tomboy. Pe scenă și în concerte îmi place să fiu puțin sexy și îmi place să port piese mai extravagante'.

Nu am putut să nu ne legăm de tema punk și să nu o întrebăm pe INNA ceva legat de momentele ei de rebeliune, dar aceasta a mărturisit că nu e deloc o fire rebelă, ci o persoană foarte disciplinată și ar fi chiar fake să dea vreun sfat cu privire la asta. Glumește, spunând că „pentru 2020, mi-aș dori să fiu rebelă'.

Citește și:
#ELLEnofilter: Emil Rengle – un interviu cu miros de negresă proaspăt scoasă din cuptor și confesiuni necenzurate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video