Destinatii turistice la care visam

Imaginati-va ca primiti o bagheta magica ce are puterea de a va duce in locul la care visati. Unde ati alege sa mergeti? Desigur, exista sute de raspunsuri posibile! Unele viseaza la nisipurile albe din Maldive, altele la caldura umeda a Cubei, la maretia Egiptului antic, la pustietatile australiene sau la vuietul cascadei Victoria...

Insulele Maldive

De ce visam la ele? Pentru ca aceste 1.200 de insule de nisip imaculat se afla pe o intindere de apa turcoaz, in care gasim cele mai frumoase privelisti submarine din lume.

Visam, de asemenea, la hotelurile de lux, dar nu si la preturile pe care acestea le practica. Noi am reusit sa gasim o solutie pentru voi.

Solutia perfecta: o saptamina pe Insula Cocoa (350 de metri lungime), care poseda cea mai frumoasa plaja din Maldive. Treizeci si trei de bungalow-uri, toate pe apa, bariera de corali, serviciu eficace si discret, rafinament maxim (hamace de culoarea nisipului, cearceafuri din in italienesc) – un vis!

Sub nici o forma nu aveti voie sa ratati masajul Shambala, din virful picioarelor pina la radacina parului, primul pas catre levitatie.

Inca un element esential: efectul 100% zen al cursului de yoga organizat in fiecare seara la ora 17,00, intr-o locatie care va permite sa vedeti apusul. Si plimbarea pe mare, cu sampanie la bord si delfini care fac tumbe nebunesti in jurul vasului. Ce? Am auzit cumva cuvintul „paradisiac”?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din turism