Clubul de carte ELLE va invita la o noua intalnire

Joi, 2 august, de la ora 19.00, va invitam la Reader’s Cafe (B-dul Iancu de Hunedoara nr. 56-60, Centrul Metropolis, parter, sector 1), sa participati la o noua intalnire a Clubului de Carte ELLE.

Cartea despre care vom vorbi este Viata mea pe net (editura Polirom), o poveste amuzanta si usoara, de vara, o satira a vietii si moravurilor moderne in cel mai hot spot din Satele Unite: New York. Veti avea ocazia sa faceti cunostinta si sa stati de vorba cu autoarea acestui roman, Alexandra Ares, scriitoare nascuta in Romania si consacrata in tara tuturor posibilitatilor.

Bineinteles, redactia ELLE nu va lipsi de la intilnire, asa incit va fi o seara intre fete, in care vom vorbi… de toate. Pina atunci, cititi Viata pe net, amuzati-va si pregatiti-va intrebarile pentru Alexandra Ares!

Daca vreti sa participati la intalnirea Clubului de Carte Elle din 2 august este suficient sa trimiteti un email la adresa [email protected], pana miercuri 1 august, precizand nume, prenume, varsta si numar de telefon.

Locurile fiind limitate va vom suna la telefonul mentionat in email pentru confirmarea participarii la eveniment.

Viata mea pe net, roman finalist la premiul „USA Best Books” 2011, are toate datele unei carti indraznete, in care umorul negru se impleteste cu idealismul si cu optimismul timpului nostru.

Emily Thompson, o tinara plina de resurse si pasionata de arta contemporana, se muta in New York, unde isi gaseste un iubit artist si un loc de munca intr-o galerie de arta. Cind totul merge cum nu se poate mai bine, soarta i se schimba, ramine fara resurse si fara sprijin si departe de ajutorul familiei. Deznadajduita, apeleaza la Craigslist, un site prin intermediul caruia intilneste diferite personaje dubioase, care ii vor aduce numai necazuri.

„De ce citesti cartea asta? Raspunsul e simplu: pentru ca esti tot timpul in cautarea lucrurilor inteligente, pentru ca iti displac personajele plicticoase si pentru ca te-ai saturat de replici nesarate.” (A Bookish Affair)

Alexandra Ares, autoarea Viata mea pe net

„Viata mea pe net este un roman al contrastelor, o poveste despre dragoste si viata, o carte pe care nici un tinar al timpurilor noastre n-ar trebui s-o rateze.” (Midwest Book Review)

„O adevarata aventura a lecturii; prin ritmul ei saltaret si noutatea subiectului Viata mea pe net aminteste de ultimele trenduri ale blogurilor.” (Amazon Breakthrough Novel Award Review)
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle