10 filme pe care fiecare femeie ar trebui să le vadă înainte să împlinească 40 de ani

Dacă ai împlinit sau vei împlini în curând 40 de ani, asigură-te că ai văzut deja aceste filme. Fie că te vor amuza sau te vor impresiona până la lacrimi, aceste pelicule sunt perfecte pentru o seară liniștită.

Dacă la 30 de ani încă treci prin o mulțime de experiențe noi, încă înveți să ai încredere în timp și să arăți tot ce poți, la 40 de ani urmează o perioadă mai relaxată, în care cu siguranță ești mai mulțumită de tot ceea ce ai reușit, însă asta nu înseamnă că nu ai în continuare lucruri noi de învățat.

Tocmai de aceea ți-am pregătit o listă cu 10 filme clasice, pe care trebuie să le vezi, dacă nu ai făcut-o deja:

Breakfast at Tiffany’s

Un film pe care ar trebui să îl vezi oricând vrei să ai parte de o seară relaxată, singură sau alături de cele mai bune prietene. Coafura celebră, rochia neagră pe care acum toate o avem în garderobă datorită acestui film, precum și perlele te vor cuceri dacă nu au făcut-o deja. Urmărește povestea lui Holly Golightly care te va amuza cu siguranță!

This Is 40

Paul Rudd pare la fel de tânăr ca întotdeauna în această comedie despre doi adulți care se apropie de vârsta de 40 de ani. Dincolo de acest prag, ei se confruntă cu probleme mai serioase. Cei doi copii nu se înțeleg deloc, afacerile lor nu merg așa cum ar trebui, iar acest lucru pune în pericol și locuința familiei, iar pe deasupra relația dintre Pete și Debbie (personajele principale) pare să fie într-un punct sensibil. Vei râde cu siguranța și de ce nu, s-ar putea să te regăsești în câteva situații din acest film.

When Harry Met Sally

Dacă nu te va impresiona povestea celor două personaje, cu siguranță te vei îndrăgosti de cadrele din New York. Harry și Sally sunt prieteni de ani de zile, însă se tem că o relație le-ar putea strica prietenia. Acțiunile celor doi te vor amuza, iar filmul rămâne cu siguranță o comedie romantică pe care trebuie să o vezi.

Casablanca

Casablanca este mai mult decât un simplu film romantic. Humphrey Bogart interpretează rolul lui Rick, acesta regăsindu-și iubirea vieții sale în Maroc, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Ilsa (Ingrid Bergman), femeia pe care o iubește Rick, este însă căsătorită, iar soțul ei încearcă să se ascundă de naziști. Povestea dintre Rick și Ilsa este impresionantă, deoarece el face un sacrificiu pentru a se asigura că femeia pe care o iubește va fi în siguranță alături de soțul ei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Amélie

Amélie te va face să te îndrăgostești de Paris, atât imaginile, cât și povestea filmului fiind speciale. În încercarea ei de a-i ajuta pe cei din jurul său, Amélie se îndrăgostește, iar povestea creată este una atât amuzantă, cât și mai puțin obișnuită.

Annie Hall

Dacă nu i-ai văzut pe Woody Allen și pe Diane Keaton în Annie Hall, este momentul să o faci. Cei doi formează un cuplu care încearcă să salveze relația minunată pe care o aveau în trecut. Dincolo de povestea lor de dragoste, acest film este și o sursă de inspirație pentru ținutele tale!

The Way We Were

Relația dintre personajele interpretate de Robert Redford și Barbra Streisand este dovada că iubirea nu poate salva o relație. Astfel, cele două personaje au inițial o poveste frumoasă, însă diferențele politice îi separă pe cei doi, acest film fiind o dramă care te va impresiona până la lacrimi.

The Shawshank Redemption

Filmul arată o poveste impresionantă despre relație de prietenie dintre doi deținuți. Aceștia dezvoltă o legătură puternică de-a lungul anilor pe care îi petrec împreună și își promit că dacă vor ieși din închisoare se vor regăsi. Finalul filmului este unul emoționant și nu degeaba această peliculă se află în topul celor mai bune filme din toate timpurile.

Erin Brockovich

Filmul Erin Brockovich se bazează pe povestea reală a unei mame singure care devine asistent legal și câștigă un caz împotriva unei companii din California, care contamina resursele de apă ale unui mic oraș. Povestea ei te va motiva cu siguranță să obții tot ceea ce îți dorești, chiar dacă pare imposibil.

Bridget Jones’s Diary

Nu ai cum să nu o iubești pe Bridget Jones sau să nu te regăsești în povestea ei. Aceasta este dintotdeauna singură, însă încearcă să slăbească, să înjure mai puțin și să iși găsească dragostea. O comedie savuroasă pe care trebuie să o vezi!

Citește și:
Cele mai bune 15 filme ale iernii, pe care merită să le vezi la cinema

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video