Horoscopul zilei de 29 iunie 2024

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 iunie 2024

Evenimentele de care ai parte în această perioadă te ajută să apreciezi ceea ce ai. Firea ta reticentă la ideea de nou te forțează să râmăi retrasă față de vacarmul existent în familie în această perioadă. Te ferești de dramele altora pentru a nu te încărca cu energie negativă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 iunie 2024

În această zi îți vei demonstra sentimentele prin fapte concrete, chiar dacă cei din jur este posibil să nu aștepte asta de la tine. În majoritatea deciziilor pe care le iei, te lași tot mai influențată de ceea ce ai făcut în trecut pentru că istoria personală este definitorie pentru astfel de situații.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 iunie 2024

Astăzi treci foarte repede de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin. Nu mai pierde timp și energie in analiza lor! Pentru a-ți schimba perspectiva în raport cu anumite aspecte, este nevoie de încredere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 iunie 2024

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Opoziția dintre Soare și Saturn te obligă să îți analizezi viața dintr-o perspectivă sinceră și onestă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 iunie 2024

Ai învățat că întotdeauna se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla. Alegi ca experiențele plăcute sau neplăcute pe care viața ți le oferă să se transforme pentru tine în adevărate lecții. În plan emoțional, ești recunoscătoare că ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 iunie 2024

Dacă vrei să faci un anumit lucru, fă-l fără să stai prea mult pe gânduri. Îți pui foarte multe piedici, mai ales în plan personal. Lucrurile trebuie puse în balanță, da, dar nu trebuie să riști ca momentele potrivite să treacă și tot ceea ce simți să rămână neexprimat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 iunie 2024

În ceea ce te privește, totul ține de ceea ce simți. Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta este de-a dreptul covârșitoare. Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta, mai ales dacă la mijloc sunt mize mari.   

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 iunie 2024

Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă în raport cu cei din jur face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens. Nu mai vrei să depui efort, energie, resurse, emoții pentru a ajunge să le oferi celor din jur posibilitatea de a-și satisface nevoile din plan emoțional, iar tu să rămâi neîmplinită. Tu ești prioritată!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 iunie 2024

Este important să te îngrijești de limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane, dar trebuie să lași loc și flexibilității. Sacrificiile pe care consideri că le faci pentru a menține un anumit nivel de armonie în cadrul familiei, sunt recompensate pe măsură.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 iunie 2024

Per ansamblu, această zi aduce multă energie pozitivă în viața ta. Ești înconjurată de familie și de prieteni și totul în jur este armonie. În ultima perioadă îţi concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale, iar această dedicare se face resimțită la nivel energetic. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 iunie 2024

Astăzi treci repede de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin. Nu mai pierde timp și energie in analiza lor! Pentru a-ți schimba perspectiva în raport cu anumite aspecte, este nevoie de încredere.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 iunie 2024

În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile. Influențele astrale exagerate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Chiar dacă pretinzi că te poți detașa cu ușurință de anumite persoane, ești conștientă că mersul lucrurilor se poate schimba total imprevizibil.  
Articole astro