Horoscopul zilei de 14 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 august 2020

Deși de multe ori nu vei fi înțeleasă sau acceptată, faptul că te faci auzită este suficient pentru tine. Sunt sectoare în viața ta în care acțiunile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Jupiter este catalizatorul multor schimbări radicale care vor surveni în viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 august 2020

La birou, dar și în viața de zi cu zi te-ai săturat de indolența celor din jur. Ai senzația că ești singura care își dă interesul pentru binele companiei. Acest fapt te face să fii destul de agresivă și indisponibilă atunci când ți se solicită ajutorul de către anumite persoane.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 august 2020

Atitudinea impozantă a anumitor persoane cu care comunici te blochează din punct de vedere relațional. Vibrațiile astrelor te îndeamnă să acționezi. În primă fază, indiferent de obiectivele pe care le ai sau de modul în care sunt acestea structurate, asta trebuie să faci, să acționezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 august 2020

Nu întotdeauna mersul lucrurilor îți poate fi atribuit. Știi că porți o mare parte din responsabilitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să te învinovățești pentru orice eșec care are loc. Lasă loc de interpretări celor din jur atunci când simți că orice explicație oferi este în van!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 august 2020

Viața ta socială începe să fie mult mai activă în zilele următoare. Aveai nevoie de timpul petrecut în compania celor din jur. Fiecare moment petrecut cu persoanele dragi îți oferă motive și motivații pentru a fi tot mai bună în tot ceea ce faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 august 2020

Rezoluțiile profesionale pe care le ai în minte de ceva timp încep să prindă contur. Chiar dacă modul tău de acțiune este haotic pe alocuri, toți pașii pe care îi faci te apropie și mai mult de reușită. Anumite relații de prietenie îți oferă cadrul perfect pentru a fi mai bună în tot ceea ce faci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 august 2020

Starea de calm în care ți se va derula propria viață îți oferă oportunitatea de a medita și analiza modul în care ai ales să faci lucrurile de-a lungul vieții. Totul în jurul tău este relativ. După o perioadă lungă în care ai încercat să disimulezi anumite emoții, în sfârșit te vei lăsa condusă de ceea ce simți. Este cu totul eliberator!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 august 2020

Având în vedere conexiunea critică pe care Saturn o are cu Soarele, pe parcursul acestei zile te vei afla în postura de a face lucruri care îți aduc o reală plăcere, dar care cu siguranță te vor scoate din zona de confort. Sentimentul ”de acasă” pe care îl simți mereu în apropierea celor dragi te face să te întorci mereu către ei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 august 2020

Deși pentru tine aprecierile externe nu reprezintă o sursă de motivație, te încântă totuși atunci când acțiunile tale sunt lăudate lși apreciate. Te încrezi în cei din jur condusă fiind de instinct, chiar dacă acesta poate da greș uneori.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 august 2020

Programul foarte încărcat și solicitant de la birou îți epuizează resursele fizice. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru multe persoane cu care vei interacționa. Dorința de a te face plăcută de cei din jur nu mai este un criteriu în ceea ce privește stima de sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 august 2020

Oricât de mult te străduiești să arăți celor din jur că ești bine cu tine, veștile de care ai parte în această zi te pun la pământ. Ai nevoie să accepți cu maturitate și aceste momente de vulnerabilitate de care ai parte. ”A cădea” nu înseamnă niciodată a renunța!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 august 2020

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Reproșurile în acest sens vin din mai multe părți, iar tu se pare că simți la fel. Deși unele persoane din viața ta continuă să te intrige prin prisma alegerilor pe care le fac, decizi să le oferi respectul și suportul tău.
Articole astro