Horoscop săptămânal: 9-15 ianuarie 2023

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 9-15 ianuarie 2023

Având în vedere că nu te simți bine din punct de vedere psihic, o să ai tendința să te "ascunzi". Indiferent de momentul zilei, profiți de timpul petrecut cu sine. Ai nevoie de o reîncărcare energetică și acest lucru nu se va întâmpla decât atunci când vei anula orice tendință de a mai suferi pentru sau din cauza celor din jur.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 9-15 ianuarie 2023

Astrele sunt destul de agitate la început de an și din această cauză îți va fi dificil să te "așezi" din punct de vedere emoțional. Pui destul de multă presiune pe sine și ai senzația că lucrurile au nevoie de limite clare pentru a avea sens pentru tine. Indiferent de ceea ce vei alege, te va aștepta un nou început care are nevoie de acțiuni conștiente.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 9-15 ianuarie 2023

Nu poți și nu vrei să îți mai asumi lucruri, contexte, situații care nu te definesc. Îți este tot mai dificil să faci compromisuri din acest punct de vedere. Noul an te va găsi determinată să îți asumi anumite riscuri care par a fi iminente. Ai încredere în propria intuiție! Ea este cea care te va ajuta să fii mai sigură pe ceea ce trăiești.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 9-15 ianuarie 2023

Nici în această săptămână nu vei reuși să îți concentrezi atenția pe dezvoltarea personală. Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoi. Anul nou se anunță a fi unul roditor pentru tine din punct de vedere profesional, dar asta se va întâmpla numai dacă vei avea alături anumite persoane care te inspiră.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 9-15 ianuarie 2023

Ești o fire flexibilă. Reușești să te adaptezi cu succes oricărui context social din care faci parte. Atunci când nu știi ce trebuie să spui, este indicat să păstrezi pentru tine argumentele pentru a evita să îi jignești pe cei din jur. Zilele de week-end le petreci alături de familie. Epuizarea de care ai parte în timpul săptămânii nu poate fi "anulată" decât fiind în compania celor dragi.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 9-15 ianuarie 2023

Prea multă siguranță de sine ajunge să fie percepută într-un sens negativ de acele persoane care nu au încredere în propria lor persoană. Tu continui să îți joci foarte bine rolurile sociale. Cu toate acestea, ai senzația că ceea ce trăiești nu este ceea ce ai nevoie pentru a fi bine cu sine. Oare este vorba despre propria exigență?

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 9-15 ianuarie 2023

Partea financiară a fost dintotdeauna de o importanță majoră în relația pe care o ai. Ești o fire independentă din acest punct de vedere și nu accepți ca partenerul tău să insinueze altceva în anturajul vostru de prieteni. Zilele acestei săptămâni vor fi pline de evenimente importante pentru statutul tău profesional.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 9-15 ianuarie 2023

În viața fiecăruia dintre noi se întâmplă constant lucruri asupra cărora nu avem niciun control. Frica ce îți va invada simțurile îți va conduce acțiunile. Din cauza incertitudinii pe care o resimți, este posibil să faci unele greșeli pe care nu le vei mai putea repara. Încearcă să intri într-o stare susținută de autocontrol pentru a putea face perioadei care urmează.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 9-15 ianuarie 2023

Pentru acest început de an, Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou, dar asta nu este suficient pentru tine. Atunci când vine vorba de sectorul personal, în această săptămână ți se oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Ai grijă de sufletul tău!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 9-15 ianuarie 2023

În zilele următoare, nimic din ceea ce trăiești nu îți dă senzația de autenticitate. Întâmplările care au loc ți se par fără sens. Deși anumite capricii sunt de neînțeles chiar și pentru persoana iubită, știi că în permanență vei avea susținerea sa. Atunci când ai nevoie de confirmare din punct de vedere social, ești mult mai atentă la comportamentul tău.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 9-15 ianuarie 2023

Atunci când vine vorba de anumite aspecte, practica este esențială. Pentru a avea succes în ceea ce faci, trebuie să îți dezvolți anumite automatisme pentru a putea ulterior să te ocupi de "nuanțarea" lucrurilor. În zilele care urmează, ai nevoie de un plan bine stabilit pentru a putea să îți atingi obiectivele. Nu face nimic condusă fiind de ceea ce simți!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 9-15 ianuarie 2023

Imaginația bogată și iluziile, pe care le ai în raport cu viitorul tău profesional, te vor face să îți setezi obiective profesionale destul de exigente. Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Chiar dacă prieteniile tale sunt de neprețuit, ești conștientă că în perioada aceasta nu ai timp decât pentru planurile personale.
Articole astro