Horoscop săptămânal: 29 mai – 4 iunie 2023

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 29 mai - 4 iunie 2023

Relația pe care o ai devine din ce în ce mai încordată cu fiecare zi care trece. Dai întotdeauna de înțeles celor din jur că tu deții controlul asupra propriei vieți, chiar dacă pe interior simți că te "prăbușești". Nu te simți pregătită să faci față încă unui eșec din punct de vedere profesional.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 29 mai - 4 iunie 2023

Vibrația energetică pe care o resimți pe parcursul acestei săptămâni te ajută să îți accepți cu maturitate emoțiile. Încrederea în sine pare să fie de neclintit în această perioadă și de fapt, acest aspect este esențial în tot ceea ce faci. Astrele pulsează energie confuză în casa familiei. Este posibil să ai parte de câteva conflicte.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 mai - 4 iunie 2023

Prezența lui Saturn în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Ești foarte ambițioasă şi te lași condusă de ceea ce simți, indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi. Cu toate acestea, este bine să iei în considerare și sfaturile persoanelor care te cunosc cel mai bine.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 29 mai - 4 iunie 2023

Săptămâna care urmează este importantă pentru tine din punct de vedere profesional. În prezent ești pe post de observator pentru a putea lua decizii înțelepte. Viața personală te va duce spre limita disperării. Din cauza intruziunii celor din jur, ai senzația că nu mai deții controlul asupra nimic din ceea ce este în jurul tău.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 29 mai - 4 iunie 2023

Pentru tine, zilele care urmează sunt definite de reușită și succes. În anumite contexte în care te vei afla, trăiești o stare de claustrofobie socială. Deși adori să comunici cu cei din jur, ai nevoie de timp și pentru propria persoană. Îți place să te dedici hobby-urilor pe care le ai deoarece de acolo îți iei o parte din vitalitatea de care ai nevoie zi de zi.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 mai - 4 iunie 2023

Te bucuri cu o inocență autentică de tot ceea ce ai parte. Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează. La birou vei trece prin situații dificile care îți vor testa fidelitatea. Iubirea de care ai parte în plan personal te ajută să ai mai multă încredere în tine. Lasă-te purtată de acest sentiment care îți este oarecum necunoscut!

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 29 mai - 4 iunie 2023

Chiar dacă inițial nu ai crezut că este vorba de acest lucru, unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Această stare devine principala ta motivație în găsirea unui alt loc de muncă, dar este de asemenea și o sursă de anxietate. Nu acționa înainte de a fi sigură de drumul spre care îți dorești să te îndrepți!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 mai - 4 iunie 2023

Familia și prietenii îți înțeleg starea și îți oferă încrederea și susținerea de care ai nevoie. Chiar dacă a vorbi pentru sine a devenit imperios pentru tine, cei din jur nu trebuie să te asculte întotdeauna cu deschidere. Este de preferat să accepți că fiecare dintre noi are propriile priorități și interese.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 mai - 4 iunie 2023

Nimic nu ți se va părea mai dificil în aceste zile decât să te faci plăcută de cei din jur. Atitudinea cu iz de superioritate iscă reacții de repulsie din partea celor din jur, mai ales în cazul colegilor de birou. Fiecare dintre noi merită să fie ascultat și acceptat. Nimeni nu este mai prejos. Atunci când ai lucruri de spus, fă-o cu delicatețe și diplomație!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 mai - 4 iunie 2023

Atunci când trebuie să faci alegeri, o faci în defavoarea ta. Planetele au tendința să te agite destul de mult pe parcursul întregii săptămâni. Marte ajunge într-o poziție retrogradă și acest lucru va fi resimțit în plan profesional. Agitație, decizii eronate, sarcini dificile, toate acestea îți vor subestima capacitatea de a face față stresului.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 mai - 4 iunie 2023

Esti o persoană directă și plină de umor. Aceste calități te ajută să fii sincer apreciată de cei din anturajul tău. Planurile pe care le ai pentru weekend nu presupun prea multă mișcare. Îți dai seama că stai foarte prost la acest capitol. Este nevoie să faci o schimbare radicală în ceea ce privește stilul de viață. Reconectează-te cu natura!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 29 mai - 4 iunie 2023

Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine și o să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și firesc. În anumite contexte, trebuie să realizezi faptul că ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin.
Articole astro