Horoscop săptămânal: 26 iulie – 1 august 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 26 iulie - 1 august 2021

Din cauza tumultului pe care îl trăiești în plan profesional, pur și simplu nu mai ai încredere în propria intuiție. Planurile pe care le ai stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între personal și profesional. Pentru zodia ta, Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 26 iulie - 1 august 2021

Deşi nu reuseşti să îţi dai seama de tot ceea ce trăieşti în momentul de faţă, o întâmplare anume te va ajuta să iei o decizie în favoarea binelui tău emoţional. Cariera nu mai este de mult timp o prioritate pentru tine. Ești o fire familistă şi îţi doreşti să investeşti mai mult în plan personal.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 iulie - 1 august 2021

Energia tranzitorie pe care o simți la începutul săptămânii te face să acționezi. Chiar dacă nu știi exact care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, nu te mai lași absorbită de falsa idee că destinul ți se va dezvălui de la sine. Familia este centrul echilibrului tău interior. Toate deciziile pe care le vei lua vizează în primul rând confortul celor dragi.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 26 iulie - 1 august 2021

Această săptămână va fi greu de suportat pentru tine din cauza schimbărilor climatice agresive care vor avea loc. Sunt sectoare în viața ta în care achizițiile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Modul în care vei alege să faci lucrurile este cel care îți va aduce armonie.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 26 iulie - 1 august 2021

A te lăsa ghidată de ceea ce simți poate deveni destul de confuz având în vedere perioada plină de dificultăți prin care treci. Atunci când vine vorba de carieră sau de proiectele profesionale, ești prima persoană care pune cărțile pe față. Îți place să fii mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în jur și de aceea preiei mereu inițativa.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 iulie - 1 august 2021

Conexiunile interpersonale sunt foarte importante în viaţa ta şi forţele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te laşi condusă de intuiţie în tot ceea ce faci. Persoana iubită este posibil să fie avansată într-o nouă funcţie. Acum revine sarcina de a o ajuta să fie încrezătoare cu privire la ceea ce va urma.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 26 iulie - 1 august 2021

Dacă plănuiești să faci o investiție, acesta pare să fie momentul potrivit pentru ca reușita să fie una sigură. Cu toate astea, este de preferat să ceri și sfatul unei persoane avizate. Indiferent de cât de mult susții că îți asumi propriile acțiuni, multe persoane vor reuși să îți demonstreze contrariul.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 iulie - 1 august 2021

Ești pasiv-agresivă. Nimic din ceea ce spui nu poate anula această senzație pe care o resimt cei din jur în raport cu tine. Majoritatea intrigilor care au loc pe parcursul acestei săptămâni îți oferă o nouă perspectivă asupra vieții. A face compromisuri în raport cu anumite persoane a devenit pentru tine un stil de viață.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 iulie - 1 august 2021

Firea curioasă poate să îi deranjeze pe cei din jur. Schimbul de replici pe care îl vei avea, în mai multe contexte, va susține această stare de fapt. Chiar dacă îți dorești să afli lucruri, trebuie să știi cum să o faci. De multe ori, gestul tău poate să fie interpretat ca fiind un comportament intrusiv.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 iulie - 1 august 2021

Chiar dacă "roiesc" în jurul tău tot felul de oferte profesionale, nu vei acționa concret în nicio direcție. Nu te simți pregătită pentru schimbare. Este de înțeles că îți dorești să rămâi ancorată într-o anumită stare de confort și nu te minți în acest sens. Faptul că accepți realitatea te va ajuta să acționezi în direcția propriului bine.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 iulie - 1 august 2021

A te "dezlega" de anumite promisiuni te poate ajuta să îți regăsești liniștea interioară. Nimic din ceea ce faci sau simți nu este în van. Trebuie să te încrezi mai mult în propria intuiție. În plan profesional cu siguranță ești capabilă de reușite extraordinare. Chiar dacă sprijinul persoanei iubite este important pentru tine, lipsa lui nu te va opri din a-ți urma visurile.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 26 iulie - 1 august 2021

Concentrarea va fi esențială în zilele următoare. Planul sentimental este din nou plasat pe loc secund. Reușești să te "eliberezi" de un mare bagaj emoțional și noua identitate pe care o capeți te va ajuta să privești lucrurile din altă perspectivă. Pe parcursul acestei săptămâni, pur și simplu te vei "reinventa".
Articole astro