Sport acasă! Carmen Fit îți propune un antrenament full body

Carmen Fit este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori personali din România. Iar asta se datorează în primul rând transformărilor uluitoare pe care reusește să le facă în scurt timp. Dacă ești curioasă care este secretul, urmărește video-ul de mai jos!

Sport acasă! Carmen Fit îți propune un antrenament full body

Probabil multe dintre noi am sperat că în această perioadă de autoizolare vom face toate lucrurile pe care le-am amânat de-a lungul timpului. Iar lista cuprindea multe activități: să reorganizăm lucrurile din dulap, să citim cărțile cumpărate cu luni bune în urmă, să facem sport, să gătim. În realitate însă, puține dintre aceste lucruri s-au și întâmplat. Însă, niciodată nu e prea târziu. Mai aveam aproape două săptămâni la dispoziție pentru a bifa măcar câteva aspecte din lista noastră lungă.

Așa că, noi îți propunem să începi cu exercițiile fizice. Nu numai că te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus, însă îți vor da energie, o stare generală bună și te vor menține sănătoasă.

Carmen Sorban, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori personali din România, îți propune astăzi un antrenament full body, pe care îl poți face acasă și pentru care nu ai nevoie de prea multe echipamente.

Înainte de a începe exercițiile, trebuie să îți pregătești corpul pentru a rezista și a da randament optim în timpul antrenamentului. De aceea, e nevoie să aloci câteva minute încălzirii și stretching-ul. Astfel, îți vei pune în mișcare articulațiile, mușchii și sistemul cardio-respirator.  După ce ai făcut asta, Carmen îți propune șase tipuri de exerciții care îți vor lucra intens fiecare grupă de mușchi.

1. Genuflexiuni în mers cu bandă elastică 

2. Ramat din plank cu triceps 

3. Row boat 

4. Fandări cu piciorul din spate ridicat 

5. Flotări comando 

6. Răsuciri rusești 

CONȚINUT VIDEO ELLE

După ce ai terminat primul circuit, nu te opri! Ia o pauză de câteva minute și repetă-l de trei sau patru ori. Astfel, te vei putea bucura de rezultate vizibile într-un timp mai scurt. Nu uita însă, că alimentația joacă un rol important în atingerea greutății dorite. Așă că, asigură-te că incluzi în meniul tău zilnic alimente sănătoase, pline în nutrienți și că stai departe de mâncarea procesată.

Citește și:
3 pași pe care trebuie să îi faci pentru a putea slăbi sănătos

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video