Noul spirit glamour

De fapt, noul spirit glamour nu e chiar atât de nou, e chiar vechi, dacă stau să mă gândesc.

Imaginează-ți că stai pe canapea, cuprinsă de nostalgii nouăzeciste și asculți la căști o piesă oarecare de la R.E.M.

Pun pariu că o să-ți vină în minte colanții scurți, cu bandă neon, topurile minuscule cu volane, pantalonii cu o talie imposibil de joasă, accesoriile purtate în exces și combinate cu jeanșii prespălați, ghiozdănașele imposibile de care atârnai brelocuri etc.

Iată ce au în comun casele Chanel, Balmain & Versace – o celebrare a excesului de factură nouăzecistă, păstrându-și, desigur, semnătura – dacă la Chanel vei întâlni amuletele sub toate formele lor – atârnate de brățări, de coliere, de curele, vei descoperi, totuși, o abordare ceva mai atipică – blazerele, jeanșii și tricourile trimit mai degrabă către Vanessa Paradis în perioada Joe Le Taxi decât către Stephanie de Monaco.

Balmain se joacă de-a umerii în continuare, dar o face într-o manieră imperială. Și aici miroase a Calvin Klein și a Vox Maris, adică a tot ce avea mai glam de oferit spațiul local la început de eră nouăzecistă. Colanții scurți din piele și topurile structurate vor face multe fashioniste să intre în banii de colegiu ai copilului!

Versace a tot umblat la styling, până să ajungă la această formulă – un mix de glam cu un ceva sport, dar tot nouăzecist – volane peste volane, imprimeuri solare, micro-topuri, bustiere și sutiene, abdomene la vedere, culori neon și un lux street style, ce face totul să pară posibil.

Noul spirit glamour e la colț, nu trebuie decât să îi faci cu mâna!

NOTĂ: Toate pozele sunt din colecțiile SS 2021

Citește și:
5 cele mai hot tendințe în materie de bijuterii pentru primăvară-vară 2021

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion