Carolina Herrera: „Influencerii de pe social media nu au stil”

Carolina Herrera este unul dintre cei mai cunoscuți și activi designeri din industria modei, fiind prezentă pe această scenă încă din 1960.

Carolina Herrera: "Influencerii de pe social media nu au stil"

Chiar dacă a renunțat anul trecut la titlul de „lead designer”, ea continuă să reprezinte casa de modă Carolina Herrera în calitate de brand ambasador.

La evenimentul Latin American Fashion Summit, Carolina Herrera, alături de Carmen Busquets, care se ocupă cu afaceri în domeniul modei, au dezbătut diferite subiecte printre care și importanța.. sau mai bine zis lipsa de importanță a influencerilor.

Când Busquets a întrebat-o pe creatoarea de modă în vârstă de 80 de ani cum vede ea influencerii de pe social media, aceasta a răspuns jovială: „Asta voiam să te întreb și eu pe tine!”

Mai apoi Carolina a adăugat: „Influencerii par a fi foarte importanți. Eu nu prea îi înțeleg. Ei nu au un stil ce definește moda. Ei au un stil care definește banii.”

Herrera susține că „stilul nu este ceva ce porți, ci mai degrabă ceva ce e înăuntrul tău..”

Părerea acesteia în materie de influenceri a fost readusă în vedere în cadrul unui eveniment de modă care a avut loc anul acesta, când Herrera a „glumit” pe seama unor femei îmbrăcate în rochii de seară. Ba mai mult chiar, designer-ul a ținut să menționeze faptul că „ele nu poartă ceva pe stilul lor personal. Ele poartă ce primesc.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

În urma aplauzelor primite, Herrera și-a încheiat „discursul” cu un sfat pentru tinerii designeri: „Doar pentru că un influencer îți apreciază hainele iar câțiva oameni îl văd purtându-le, nu înseamnă că ai succes. Trebuie să ții cont de câte femei obișnuite îți cumpără creațiile.”

Cu toate astea, designerul a afirmat faptul că îi lipsesc anii ’80 în care oamenii erau mai puțin concentrați pe spectacol și mai mult pe ținute. „Lucrurile sunt foarte diferite acum. Totul e într-o continuă schimbare”, a concluzionat Carolina Herrera.

Citește și:
Ce aleg editorii ELLE? Cele mai cool sugestii de shopping, ținute și bijuterii ale momentului

Text: Paula Popa
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video