17 teniși albi, perfecți pentru vară!

În materia de încălțăminte confortabilă, nimic nu se compară cu o pereche de teniși! Iar vara aceasta, dacă alegi o pereche de teniși albi, nu va trebui să renunți nici la factorul de stil!

Parcă în niciun alt sezon nu a existat o paletă atât de largă de teniși albi din care să ne alegem favoriții. Ba mai mult, sezonul acesta s-ar putea să ai problema de a nu te putea decide la o singura pereche! Eu cel puțin am deja două perechi în wishlist și asta doar de când am făcut cercetarea pentru acest articol!

Variantele? Tenișii clasici scurți, la cei gheată, cei de tip șosetă, cei cu platformă sau cu inscripționări și lista poate continua!
Cert este că odată ce te vei decide, îți promit că nu te vei mai putea despărți de ei, mai ales că se potrivesc în absolut orice mix de vară, de la rochiile tale preferate până la un costum subțire de seară.

Vestea bună este că au început deja reducerile, așa că acum este momentul ideal pentru a profita și a-ți completa garderoba cu una dintre cele mai cool perechi de teniși albi ale momentului!

Citește și:
15 moduri noi de a purta tenisii

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion