Maison Ilia

Ne plac hainele și accesoriile croite pe măsura noastră, iar in ceea ce priveste stilul suntem mereu în căutarea acelor lucruri care ne reprezintă. Ne bucuram când le descoperim și devin ale noastre, ne simțim împliniți. De fiecare dată când le purtăm, trăim o măsură din ceea ce francezii numesc „la bonne vie”.

Pentru că suntem diferiți, selecția propusă de Maison Ilia nu se concentrează pe un stil anume – ea numără piese accesibile, noi și vintage, din colecțiile unor branduri cu o reputație pentru perfecțiune, fie că sunt din segmentul de luxury sau de retail. Și toate poartă cu ele potențialul unei noi povești, despre frumusețe și stil personal. Printre brand-urile, care se regasesc la Maison Ilia se numara: Fendi, Roberto Cavalli, Yves Saint Laurent, Christian Dior, Christian Louboutin, Burberry, Chloe, Ermanno Scervino, Escada, Gucci, Givenchy, Isabel Marant etc.

Maison Ilia a fost creat pentru femeia care nu caută celebritatea unei anume etichete, ci preferă să investească în piese atemporale, pentru femeia care nu se lasă sedusă de trenduri, ci alege acele lucruri care i se potrivesc perfect, pentru femeia care are încredere să fie exact ceea ce este – o poveste: veritabilă, unică și inconfundabilă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din excellent brands