Louis Purple

Dupa 15 ani de experienta internationala in domeniul modei masculine, la inceputul anului 2015 Louis Purple isi asuma misiunea de a crea in Romania un concept inovator de retail si de a da nastere unui stil vestimentar unic, fie ca vorbim despre vestimentatie casual, business sau pentru ceremonii.

Combinand tehnologia de ultima generatie cu tehnicile traditionale, Louis Purple reuseste sa multumeasca intru totul chiar si pe cei mai exigenti clienti.

Parteneriatele cu tesatorii prestigioase, cum ar fi: Vitale Barberis, Cerruti sau Dormeuil ofera acces clientilor la tesaturi premium, cu un raport calitate-pret neintalnit pana acum pe piata de vestimentatie masculina.

Gama ready-to-wear Louis Purple include articole din gama business, smart-casual si de ceremonie, intr-o varietate exceptionala.

Zona de Made to Measure a magazinelor ofera clientului sofisticat posibilitatea de a-si exprima stilul, prin peste 18.000 de combinatii: tesaturi, croiala, tip de rever, buzunare, butoniere si nasturi, detalii ce fac unica fiecare piesa din garderoba.

Locatii:

Bucuresti: Bd. Lascar Catargiu nr. 2, sector 1, (Piata Romana)
Iasi: Palas Mall – Str. Palat nr. 7A
Timisoara: Iulius Mall – Str. A. Demetriade nr.1
Cluj: Iulius Mall – Str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53
Botosani: Str. Calea Nationala nr.4 – Formens

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din excellent brands