DESIGN INTERIOR: Fericiti impreuna

Tomas Magrane, un arhitect pregatit dupa rigoarea lui Rafael Vinoly, nu si-a inchipuit ca va trai vreodata inconjurat de fotolii Ludovic XV, catifea, pereti cu dungi si pasaele, Si totusi, aceasta a devenit lumea de care se bucura alaturi de sotia sa, Martina Correa.

DESIGN INTERIOR: Fericiti impreuna

Inainte de a-si cunoaste sotia, „Tomás isi imagina ca va locui intr-o casa tipica de arhitect: alba, mai degraba rece si mi­nimalista, pentru ca apoi, deodata, sa ma gaseasca pe mine, o persoana care adora sa mearga la targurile de vechituri si licitatii pentru a cumpara cate un obiect, o farfurie, o ceasca. Acasa incercam sa obtinem un echilibru, insa cred ca l-am influentat deja destul! Tomás spune ca zona lui este compusa din masa alba si biblioteca (rafturi). Cred ca am ajuns la un echilibru: el are acum un stil mai cald, iar eu mi-am sintetizat putin propriul stil. Amandoi iubim amestecul pe care l-am obtinut, spune Martina, licentiata in design interior si moda, studii pe care si le-a completat mai apoi prin cursuri de moda la FIT New York si de garderoba si scenografie la Teatro Colón din Buenos Aires.

In urma cu un an, cei doi s-au mutat in acest apartament nou din cartierul Palermo Viejo din Buenos Aires, pe care il cumparasera inca de cand se afla in constructie. Este foarte luminos: are o suprafata de 58 metri patrati, impartiti in sufragerie, living conectat cu bucataria, toaleta, dormitor cu baie, plus un balcon larg la care bucataria si livingul au deschidere…

Citeste continuarea in Elle Decoration Septembrie-Octombrie 2010

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration