Votează-ți preferații la ELLE STYLE AWARDS 2018 și câștigă premii oferite de Lancôme și L’Oréal Professionnel!

Află nominalizații la ELLE STYLE AWARDS 2018 și votează-ți preferații! Câștigă prin tragere la sorți 5 invitații duble la eveniment și premii oferite de Lancôme și L'Oréal Professionnel.

Votează-ți preferații la ELLE STYLE AWARDS 2018 și câștigă premii oferite de Lancôme și L’Oréal Professionnel!

Pentru ca votul tău să fie valid și să intri în cursa pentru premii, trebuie să votezi câte un concurent de la fiecare categorie ELLE STYLE AWARDS 2018 și să îți lasi datele în formularul de înscriere.

Premiile concursului ELLE STYLE AWARDS 2018 sunt:

  • 10 parfumuri Lancôme La Vie Est Belle, EDP 75 ml
  • 11 seturi L’Oreal Professionnel KIT GLAM BOX DE STYLING – Fiecare set conține L’Oreal Professionnel Tecni.ART Fix Anti-Frizz, ediție limitată by Stuart Semple – Spray pentru fixare anti-umiditate (250ml) și L’Oreal Professionnel Tecni.ART Full Volume Extra ediție limitată by Stuart Semple – Spumă pentru extra-volum (250ml).

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT! CÂȘTIGĂTORII SUNT:

Parfumuri Lancôme La Vie Est Belle, EDP 75 ml

1. Robert Ciuca
2. Oana Stefana Ignat
3. Roxana Cristina Roman
4. Florina Popa
5. Alexandra Denisa Varga
6. Andreea Grecu
7. Paula Bianca Ursache
8. Viorica Muresan
9. Palma Lovasz
10. Irina Trifan

Seturi L’Oreal Professionnel KIT GLAM BOX DE STYLING

1. Oana Enache
2. Luluca Lulu
3. Arm Georgia
4. Ana Lecoiu
5. Maria Constantin
6. Ingrid Osan
7. Simona Negoita
8. Andreea Soldan
9. Beni Racean
10. Paul Hamza
11. Mirela Ptintea

Invitații la ELLE STYLE AWARDS 2018:

1.Andreea Ghita
2. Hermina Pencea
3. Mihaela Cochiorca
4. Testa Veronica
5. Ana-Irina Paun

Premiile pot fi revendicate in maximum 30 de zile calendaristice de la anuntarea castigatorilor, termen dupa care se pierde dreptul de revendicare. Pentru a-si revendica premiul, toti câştigătorii sunt obligaţi să contacteze departamentul de marketing la adresa [email protected], prin: menţionarea concursului la care au participat, precum si a premiului, numelui, prenumelui, numărului de telefon şi a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor din provincie. Numele şi prenumele trebuie să coincidă cu cele completate pe site, în momentul postării răspunsului.

ADRESA DE EMAIL FOLOSITĂ LA ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS TREBUIE SĂ FIE ACEEAȘI CU CEA DE PE CARE TRIMITEȚI MAILUL DE REVENDICARE.

Câștigătorii invitațiilor trebuie să dea email la adresa [email protected] până pe data 12 noiembrie.

Câstigătorii din Bucureşti îşi pot ridica premiul în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la revendicare, de luni până vineri între orele 10:00-18:00 de la sediul Ringier din Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, sector 2, Bucureşti. Premiul va fi înmânat numai în baza buletinului de identitate/cartii de identitate.

În cazul câştigătorilor din provincie, premiile vor fi expediate în termen de 30 de zile calendaristice de la data revendicării premiilor.

Regulamentul ELLE STYLE AWARDS 2018 este disponibil în aplicaţia de concurs elle.ro/styleawards sau va fi comunicat gratuit oricui solicită o copie a regulamentului, la adresa organizatorului: RINGIER ROMÂNIA, Bd. Dimitrie Pompeiu, nr.9-9A, sector 2, Bucureşti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din concursuri