Voteaza-ti preferatii la ELLE STYLE AWARDS 2017 si castiga premii oferite de Lancôme, L’Oréal Professionnel, Sephora, Mercedes-Benz si After Eight!

Afla nominalizatii la ELLE STYLE AWARDS 2017 si voteaza-ti preferatii! Castiga prin tragere la sorti 5 invitatii duble la eveniment si premii oferite de Lancôme, L'Oréal Professionnel, Sephora, Mercedes-Benz si After Eight!

Voteaza-ti preferatii la ELLE STYLE AWARDS 2017 si castiga premii oferite de Lancôme, L’Oréal Professionnel, Sephora, Mercedes-Benz si After Eight!

Pentru ca votul tau sa fie valid si sa intri in cursa pentru premii, trebuie sa votezi cate un concurent de la fiecare categorie si sa iti lasi datele in formularul de inscriere.

Premiile concursului ELLE STYLE AWARDS 2017 sunt:

  • 10 premii constand intr-un set de produse Lancome, fiecare continand mascara Hypnose si ruj lichid Matte shaker
  • 10 seturi de premii irezistibile Sephora, fiecare continand Artist face color, limited edition trio palette, Jessie J, Make Up For Ever si Pumpkin purifying 24k mask, Too Cool For School
  • 10 seturi pentru ingrijirea parului L’Oréal Professionnel, fiecare continand SERIE EXPERT ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM Sampon, masca, ser, dar si fixativ cu mentinere puternica INFINIUM PURE STRONG
  • 10 chockere Murmur, model The Maid Collar, din colecția MURMUR Roleplay, oferite de Mercedes-Benz. Gulerul din satin este accesorizat cu pliseuri din voal și detaliu auriu în partea din față. Coller-ul este ușor de ajustat, având două rânduri de capse la spate, îmbracate în satin alb. Ca inspirație de outfit și poveste, acest accesoriu poate fi purtat pe un altfel de catwalk, alături de Mercedes-Benz Clasa C Cabriolet.
  • 10 cutii Mini ciocolate Limited Edition After Eight (After Eight Limited Edition Lemon Flavour 300g – Mini ciocolate cu interior de crema fondant cu arome de lamaie si menta; After Eight Limited Edition Orange Flavour 300g – Mini ciocolate cu interior de crema fondant cu arome de portocale si menta; After Eight Limited Edition Marzipan Flavour 300g – Mini ciocolate cu interior de crema fondant cu arome de martipan si menta)

 

Campania de votare s-a terminat!

Castigatorii sunt:

10 premii constand intr-un set de produse Lancome, fiecare continand mascara Hypnose si ruj lichid Matte shaker:

1 Buhai Alexandra – Cluj
2 Malacu Mirela – Tulcea
3 Donescu Mihaela – Pascani
4 Ivanov Andrei – Bucuresti
5 Paun Andreea – Bucuresti
6 Stefanescu Alina Alexandra – Bucuresti
7 Lupoae Dana-Andreea – Galati
8 Nicoara Andreea – Brasov
9 Zamfir Ioana – Bucuresti
10 Oprica Ana-Maria – Bucuresti

10 seturi de premii irezistibile Sephora, fiecare continand Artist face color, limited edition trio palette, Jessie J, Make Up For Ever si Pumpkin purifying 24k mask, Too Cool For School.

1 Andrei Andreea – Bucuresti
2 Enea Andrei – Roman
3 Neagu Maria – Bucuresti
4 Lazar Gabriela – Bucuresti
5 Kavida Despina – Cluj
6 Boscenco Anda – Bucuresti
7 Nikolic Stefania – Bucuresti
8 Merdus Emilia – Targoviste
9 Ana Andra – Targoviste
10 Pinzariu Lucia – Bucuresti

10 seturi pentru ingrijirea parului L’Oréal Professionnel, fiecare continand SERIE EXPERT ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM Sampon, masca, ser, dar si fixativ cu mentinere puternica INFINIUM PURE STRONG.

1 Mitruta Andreea – Tg.Jiu
2 Sandulescu Francisc – Jilava
3 Marin Eduard Daniel – Titu
4 Hogea Elena – Bucuresti
5 Ised Andreea – Iasi
6 Opris Adela – Timisoara
7 Codoban Silvia – Oradea
8 Macaveiu Mihaela – Agnita
9 Pohoata Cristina – Medgidia
10 Macovei Stefana – Timisoara

10 chockere Murmur, model The Maid Collar, din colecția MURMUR Roleplay, oferite de Mercedes-Benz.

1 Surdeanu Claudia – Ramnicu Sarat
2 Tomescu Timeea – Bucuresti
3 Ghete Dumitru – Alba Iulia
4 Pop Iuliana Nicoleta – Targoviste
5 Mihaly Renata – Baia Mare
6 Luca Luiza – Iasi
7 Duricu Ioana – Breaza
8 Chiper Mariana – Focsani
9 Drescan Ruxandra – Constanta
10 Covaciu Karl – Timisoara

10 cutii Mini ciocolate Limited Edition After Eight

1 Moisi Natalia – Oradea
2 Ujica Sorina – Reghin
3 Marina Constantinescu – Rm.Valcea
4 Nicoleta Holeanca – Soimesti
5 Gaina Andrei – Falticeni
6 Cristian Ioana-Madalina – Bucuresti
7 Craciun Cristina – Constanta
8 Popescu Nicoleta – Magurele
9 Balan Anca – Braila
10 Fratila Claudia – Bucuresti

5 invitatii duble la ELLE STYLE AWARDS 2017

1 Sandor Denisa – Arad
2 Ionescu Ioana – Brasov
3 Buzgau Rosana – Tg.Mures
4 Gheoaca Ana Maria – Grecii de jos
5 Radu Andreea – Ploiesti

Extras din regulament:

Se poate vota o singură dată per fiecare adresă de e-mail pe toată durata concursului. O adresă de e-mail se poate înscrie o singură dată în concurs.

Câştigătorii vor fi desemnati la sfarsitul campaniei, pe baza unei extrageri prin tragere la sorti prin intermediul randompicker şi vor fi publicati pe site-ul elle/ro cel tarziu pe data de 10 decembrie 2017 cu excepția câștigătorilor invițatiilor la eveniment care vor fi anuntați telefonic si pe email pe data de 5 decembrie.

Premiile pot fi revendicate in maximum 30 de zile calendaristice de la anuntarea castigatorilor, termen dupa care se pierde dreptul de revendicare. Pentru a-si revendica premiul, toti câştigătorii sunt obligaţi să contacteze departamentul de marketing la adresa [email protected], prin: menţionarea concursului la care au participat, precum si a premiului, numelui, prenumelui, numărului de telefon şi a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor din provincie. Numele şi prenumele trebuie să coincidă cu cele completate pe site, în momentul postării răspunsului.

Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri