Votează-ți preferații la ELLE NEW MEDIA AWARDS 2018 și câștigă premii oferite de Yves Saint Laurent și FOREO

Află nominalizații la ELLE NEW MEDIA AWARDS 2018 și votează-ți preferații! Câștigă prin tragere la sorți 5 invitații duble la eveniment si premii oferite de Yves Saint Laurent și FOREO!

Votează-ți preferații la ELLE NEW MEDIA AWARDS 2018 și câștigă premii oferite de Yves Saint Laurent și FOREO

ELLE New Media Awards celebrează influencers din zona de lifestyle, de la cei care activează în modă și frumusețe, la cei care explorează domenii precum deco, food sau travel. Newcomers sau cu o îndelungată prezență în online-ul românesc, aceștia sunt oamenii care se dovedesc a fi prezențe de neignorat, iar tu decizi care îți sunt preferații.

Perioada campaniei de votare este 10-24 mai 2018.

Votați la cel puțin o categorie din cele 9 propuse și validați apoi votul, apăsând butonul de „Înscrie-te” (aflat în dreptul nominalizatului pe care l-ați votat) completând, la final, formularul de concurs, pentru a putea intra în tragerea la sorți.

18+ATENȚIE! Puteți vota și puteți participa la concurs doar dacă ați împlinit 18 ani.

Premiile concursului ELLE NEW MEDIA AWARDS 2018 sunt:

10 parfumuri Mon Paris, Yves Saint Laurent, 30 ml, noul EDT

Lasă-te dusă într-un zbor incitant cu Mon Paris Eau de Toilette, noul parfum de la Yves Saint Laurent. Un nou capitol al iubirii pasionale în care cuplul de îndrăgostiți continuă experiența unei iubiri arzătoare într-un Paris amețitor și aerian. Un sentiment de extaz și de libertate îi umple până când își pierd echilibrul. O nouă sticlă îmbrăcată cu emblematica „lavallière plumetis”, pentru mai multa senzualitate, feminitate și spirit couture. Iluminați de senzualitatea moscului alb, de acordul de mure acidulate și de acordul hipnotic al florii Datura, semnatura Mon Paris, iubiții radiază. O pierdere a simțurilor generată de lipsa de gravitație.

10 dispozitive de curățare a tenului FOREO LUNA play plus

O periuță pentru curățare facială care oferă pielii tale. un aspect fără cusur, LUNA play plus este introducerea perfectă pentru gama de produse pentru îngrijirea pielii de la FOREO. Perie pentru curățare facială cu 2 zone, potrivită pentru toate tipurile de piele. Curăță delicat pielea sensibilă sau normală pe zone precum obrajii și fruntea, în timp ce firul siliconic mai gros de curățare oferă o precizie de curățare a zonelor uleioase, cum ar fi zona T. 8.000 de pulsații T-Sonic pe minut oferă o curățare facială care luminează și uniformizează tenul, îndepărtând 99,5% din murdărie, ulei, celule de piele moartă și reziduuri de machiaj. Reduce aspectul porilor și îmbunătățește absorbția produselor preferate de îngrijire a pielii, lăsând în același timp pielea să pară sănătoasă, radiantă și clară.

Regulamentul campaniei de votare este disponibil AICI

CÂȘTIGĂTORII SUNT:

10 parfumuri Mon Paris, Yves Saint Laurent, 30 ml, noul EDT

Dragan Alex – Bucuresti
Nica Maria – Bucuresti
Tudor Andreea – Bucuresti
Iordache Denisia – Bucuresti
Istrate Maria – Galați
Hada Madalina – Alba Iulia
Ladaru Theodora – Bacău
Velea Georgiana Cătălina – Mioveni
Gabor Loredana – Timisoara
Durnea Elena – Bucuresti

10 dispozitive de curățare a tenului FOREO LUNA play plus

Berbecaru Leonard – Bucuresti
Dumitrache Iasmina – București
Arsenov Karla – Arad
Pereverzii Veronica – Soimus
Bucoveanu Cristina – Ilfov
Rus Oana Stefana – Bistrița
Iepure Cristina – Cluj
Batir Alexandra – Ramnicu Valcea
Mereuta Adina – Bucuresti
Sanziana Ion – Rucar

5 invitații duble la eveniment

Luca Iulia – Iasi
Anghel Ana Alexandra – Craiova
Tabita Pahomi – Radauti
Sandu Alexandra – Sibiu
Marinescu Alexandra – Bucuresti

Extras din regulament:

Premiile pot fi revendicate in maximum 30 de zile calendaristice de la anuntarea castigatorilor – 30 mai-, termen dupa care se pierde dreptul de revendicare. Pentru a-si revendica premiul, toti câştigatorii sunt obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa [email protected], prin: mentionarea concursului la care au participat, precum si a premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon şi a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor din provincie. Numele şi prenumele trebuie sa coincid cu cele completate pe site, în momentul postrii rspunsului.

Câstigatorii din Bucureşti îşi pot ridica premiul în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la revendicare, de luni pân vineri între orele 10:00-18:00 de la sediul Ringier din Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, sector 2, Bucureşti. Premiul va fi înmânat numai în baza buletinului de identitate/cartii de identitate.

În cazul câştigatorilor din provincie, premiile vor fi expediate în termen de 30 de zile calendaristice de la data revendicarii premiilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din concursuri