CONCURS: Câștigă unul dintre cele 5 premii oferite de La Roche-Posay

ELLE si La Roche-Posay te invită la concurs: câștigă unul dintre cele 5 premii, fiecare constând într-un kit de îngrijire La Roche-Posay.

CONCURS: Câștigă unul dintre cele 5 premii oferite de La Roche-Posay

Fiecare premiu constă într-un kit de îngrijire La Roche-Posay. Un kit include: 1 x crema Toleriane Sensitive 40 ml, 1 x Apa Micelara ULTRA pentru piele reactiva 200 ml si 1 x Apa termala La Roche Posay 150 ml.

La Roche-Posay vine în ajutorul tuturor femeilor care sunt în căutarea unei soluții de combatere a provocărilor pielii sensibile. Toleriane Sensitive este o cremă hidratantă prebiotică ce protejează și calmează pielea, redându-i confortul. Datorită procentului de 0% parfum și alcool, aceasta este potrivită chiar și pentru bebeluși. Ingredientele active dermatologice de care dispune permit utilizarea ei și sub forma unei baze pentru machiaj.

Niacinamida din componența cremei tratează în mod eficient inflamația neurogenică și repară integral bariera pielii. Ingredientele active dermatologice de care dispune, și anume, apa termală La Roche-Posay, niacinamidă, glicerină și ceramide, permit utilizarea ei și sub forma unei baze pentru machiaj.

Participă la concurs și poți câștiga unul dintre cele 5 premii, fiecare constând într-un kit de îngrijire La Roche-Posay. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos cu datele tale și să răspunzi la întrebarea „Cum ti-ai caracteriza tenul? (prezinta iritatii, mancarime, usturime, deshidratare, exista senzatia de piele care tine, etc…)”.

Câștigătorii sunt:

  • Craciun Maria
  • Sferle Bianca
  • Susanu Marieta
  • Badescu Maria Georgiana
  • Girniceanu Alina

In cazul in care nu va exprimati consimtamantul prin apasarea butonului de confirmare de mai sus, nu va vom mai putea trimite comunicari în scopuri de marketing direct, decat in masura permisa de reglementarile legale in vigoare.
Pentru informatii suplimentare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si drepturile in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Ringier Romania, va rugam sa consultati nota de informare atasata AICI

Extras din regulament:

1. Concursul este valabil în perioada 11-18 iulie 2018.

2. Nu se acordă contravaloarea premiilor.

3. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul Random Picker.

4. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul acestui articol pe data de 20 iulie 2018.

5. Câștigătorii vor fi contactați prin intermediul mail-ului pentru anunțarea câștigului.

6. Premiile vor fi înmânate câștigătorilor după completarea unui acord de prelucrare a datelor personale în urma validării câștigătorilor campaniei Toleriane Sensitive– Roche Posay'.

Regulamentul complet al concursului este disponibil AICI

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro