CONCURS: Castiga o tableta Prestigio MultiPad Color!

ELLE si Prestigio va invita la concurs! Raspunde la intrebare si poti castiga o tableta Prestigio MultiPad Color!

CONCURS: Castiga o tableta Prestigio MultiPad Color!

Prestigio prezinta gadgetul vedeta al acestui anotimp– gama de tablete MultiPad Color, destinata consumatorilor cu un stil de viata activ si dinamic. Dispozitivele sunt disponibile in 6 variante de culoare: negru, alb, rosu, albastru, turcoaz si violet.

Una din tehnologiile cele mai noi incorporate in Prestigio MultiPad Color este si una dintre cele mai populare in randul generatiei tinere, NFC, care automatizeaza sarcinile printr-o singura atingere.

Internetul 3G de pana la HSPA+ ofera acces rapid la toate informatiile necesare oriunde va aflati. Pentru a fi permanent in legatura cu prietenii sau partenerii de afaceri, dispozitivele din gama Prestigio MultiPad Color sunt dotate cu 2 camere web ( 0.3 Mpixeli/ 2.0 Mpixeli), iar GPS-ul inclus le converteste intr-un tovaras de drum perfect. De asemenea, sunt dotate cu Bluetooth si radio FM. Pentru a pastra toate datele, dispozitivele Prestigio MultiPad Color au 16GB de memorie ce poate fi extinsa cu inca 32GB prin intermediul unui card de memorie si 200GB de memorie cloud gratuita prin intermediul aplicatiei MultiCloud.

Dotate cu sistemul de operare Android, dispozitivele au deja preinstalate o multime de aplicatii utile: Google, eReader Prestigio, OfficeSuit Pro, Deezer , McAfee Antivirus, Bloomberg, Wikipedia, Navitel navigator, Facebook, Twitter, WhatsApp, Hills of Glory 3D, NARR8, si multe altele . Prestigio MultiStore ofera aplicatii gratuite sau contra cost, iar in Google Play puteti alege din peste 1,000,000 de aplicatii disponibile. Folosind aplicatiile preinstalate pe dispozitivele Prestigio puteti economisi pana la 70 de euro.

Dispozitivele gamei Prestigio MultiPad Color, disponibila pe www.emag.ro, vin insotite de o husa eleganta de piele, intr-un ambalaj premium, ceea ce le transforma intr-un cadou deosebit pentru cei dragi.

Pentru a participa la concurs completeaza campurile de mai jos si raspunde la intrebarea In cate variante de culori sunt disponibile tabletele Prestigio MultiPad Color?

Concursul se incheie in data de 30 noiembrie 2014

CONCURS INCHEIAT. Castigatorul a fost anuntat aici

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din concursuri