CONCURS: Castiga o camasa marca Andrea Tincu

Participa la concursul organizat de Elle si poti castiga o camasa din cea mai noua colectie semnata Andreea Tincu.

CONCURS: Castiga o camasa marca Andrea Tincu

Iti doresti un articol vestimentar in care vei arata impecabil, fie ca te pregatesti sa te relaxezi la restaurantul preferat, fie ca esti gata pentru o noua zi la birou?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de concurs cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea „Cate piese vestimentare sunt prezentate in noua colectie marca Andrea Tincu?” si esti inscrisa in tragerea la sorti pentru o camasa de designer.

Pentru ca vrem sa te ajutam, iti dam un mic indiciu: raspunsul la intrebare il poti gasi pe site-ul andreatincu.com.

 

Despre Andreea Tincu

Andreea Tincu este o prezenta constanta in moda romaneasca. Absolventa a Universitatii de Arte George Enescu Iasi , Andreea are un background artistic important , ceea ce confera creatiilor sale originalitate si creativitate.  A lucrat inca din 1998 pentru branduri romanesti importante si  semneaza colectiile Sense din anul 2008 , coordonand activitatea de creatie , de la schita la produsul finit. Pentru fiecare sezon, Andreea Tincu creaza colectii ample , day & evening wear , din tesaturi sau tricotaje , selectionate cu  deosebita atentie pentru calitate .

In tot ceea ce tine de concept, designerul urmareste tendintele globale, fiecare colectie fiind raportata la moda internationala . 

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.elle.ro

 

Extras din regulament:

1. Concursul este valabil în perioada 18  martie – 25  martie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe elle.ro pe 26 martie 2015 la acest articol de concurs.

2. La concurs se poate participa o singură dată.

4. Nu se acordă contravaloarea premiilor.

5. Pentru a intra in posesia premiilor castigatorii sunt rugati sa dea un e-mail la adresa [email protected] in care sa mentioneze premiul castigat, numele exact, adresa completa si numarul de telefon.

6. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulametului promoţiei şi de asemenea eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.202.2078 se pot actualiza sau şterge datele personale.

 CASTIGATORUL CONCURSULUI ESTE: ZINA SIDOROV (BUCURESTI)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din concursuri