Concurs: Castiga 5 invitatii duble la filmul „Maleficent”!

Raspunde la intrebare, completeaza chestionarul si poti castiga una dintre cele 5 invitatii duble la filmul "Maleficent"!

Concurs: Castiga 5 invitatii duble la filmul "Maleficent"!

2014 este anul care marcheaza aniversarea a 55 de ani pentru personajul care a aruncat o vraja asupra tinerei frumoase din padurea adormita, in filmul de animatie lansat de Disney in 1959. Din acel moment, Maleficent a devenit cel mai cunoscut personaj negativ din lumea Disney.

Povestea sa este readusa la viata in „Maleficent', intr-o noua versiune a basmului, avand-o in rolul principal pe actrita Angelina Jolie, premiata cu Oscar in 2000.

Filmul reprezinta debutul regizoral al designerului de productie Robert Stromberg – detinator al doua premii Oscar, primite la categoria Cea mai buna scenografie, pentru filmele „Avatar' si „Alice in Tara Minunilor'.

Din distributie fac parte Angelina Jolie (Maleficent), Elle Fanning (printesa Aurora), Brenton Thwaites (printul Phillip), Sharlto Copley (Stefan), Sam Riley (Diaval),  Imelda Staunton (Knotgrass), Juno Temple (Thistletwit) si Lesley Manville (Flittle).

Filmul este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 30 mai 2014, fiind proiectat in format 3D si IMAX3D.

Pentru a participa la concurs completeaza campurile de mai jos si raspunde la intrebarea „Cati dintre copiii Angelinei Jolie apar in film? Raspunsul il gasesti AICI

Conditiile pentru oferirea invitatiilor sunt:

– castigatorii vor putea merge la film, de luni pana joi in perioada 2-5 iunie 2014, doar in Cinema City din SUN Plaza in Bucuresti sau la unul dintre cinematografele Cinema City din tara (lista o gasiti aici:  www.cinemacity.ro/cinemas

Castigatorii vor fi extrasi si anuntati pe email miercuri, 28 mai, si trebuie sa confirme pana joi, 29 mai, inclusiv. Neconfirmarea premiului atrage anularea lui si, in acest caz, va fi extras un nou castigator.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din concursuri