CONCURS: Inovatie impotriva ridurilor

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 5 seturi de produse pentru ingrijirea tenului, in valoare de 510 lei fiecare. Seturile sunt compuse dintr-o crema antirid cu o textura lejera si un fluid cu efect energizant, antirid si protectie antioxidanta

CONCURS: Inovatie impotriva ridurilor

Iti doresti un ten de invidiat, cu o piele sanatoasa si luminoasa, fara riduri? Atunci produsele Lierac sunt exact ceea ce ai nevoie! Poti fi una dintre castigatoare. Este foarte simplu!

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea „Care este beneficiul principal al produselor Lierac?” si intri automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 5 premii. Succes!

Afla mai multe despre brandul Lierac

Infiintat in 1975 de un doctor, membru si fondator al Societatii Franceze de Medicina Estetica, LIERAC este primul brand dermatocosmetic care urmeaza o abordare dermatologica in dezvoltarea produselor cosmetice.

Specializat in corectarea afectiunilor estetice si incetinirea procesului de imbatranire a pielii, Lierac considera ca eficienta si cosmetica sunt doua concepte inseparabile.

LIERAC se impune ca brand international de referinta care combina etica, eficienta dovedita, siguranta si senzorialitatea. Fiecare formula contine cele mai bune combinatii de ingrediente active alese cu strictete si abordeaza probleme specifice tenului. Moleculele active sunt extrase din inima naturii, cu ajutorul celor mai avansate biotehnologii derivate din dermatologie. Concentratiile optime ofera cea mai mare eficienta in timp  asigurand siguranta maxima.

Lierac beneficiaza de 40 ani de inovatie si expertiza recunoscuta, cu game de ingrijire a pielii special concepute pentru a raspunde cerintelor diferitelor tipuri de ten

Castigatorii sunt:

  • Murarasu Oana-Nicoleta
  • Felicia Miloi
  • Aldea Aurica
  • Moroianu Virginia
  • Nanu Ecaterina

Extras din Regulament:

1. Concursul este valabil în perioada 1 aprilie 2016– 15 aprilie 2016. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina www.elle.ro, la acest articol de concurs, in data de  18 aprilie 2016.
2. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorti, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs. NU vor fi eligibili pentru tragerea la sorti acei participanti care se inscriu de doua sau mai multe ori.
3. Dupa anuntarea castigatorilor, acestia au obligatia de a trimite un e-mail la adresa [email protected], in termen de 7 zile, in care sa specifice premiul castigat, concursul la care au participat si datele lor de contact (nume si prenume, adresa exacta, numar de telefon).
3. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

Castigatorii sunt:

  • Murarasu Oana-Nicoleta
  • Felicia Miloi
  • Aldea Aurica
  • Moroianu Virginia
  • Nanu Ecaterina
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri