ELLE a încercat… Sempasi Pavo Pro

Rutina ta de îngrijire are nevoie de un upgrade! E timpul să faci cunoștință cu Sempasi Pavo Pro, dispozitivul de îngrijire a pielii care reușește să trateze chiar și cele mai dificile probleme ale tenului.

Deși aș putea câștiga cu lejeritate premiul pentru cea mai atehnică persoană (încă încerc să deslușesc toate funcțiile smart TV-ului), în mod paradoxal, beauty gadget-urile mă fascinează grozav. Atât de tare, încât le-aș putea numi printre cele mai bune invenții ale industriei de frumusețe din ultimii ani. Chiar dacă aș putea justifica afirmația printr-o pledoarie amplă, o să mă rezum la doar trei argumente: le poți folosi oricând și oriunde, sunt extrem de eficiente și îți oferă rezultate vizibile în doar câteva minute. În plus, există o sumedenie de variante, special concepute pentru fiecare problemă a pielii.

Cum corpul meu a început de câțiva ani încoace să-mi dea semne că nu mai e dispus să producă aceeași cantitate de colagen ca înainte, majoritatea produselor sau tratamentelor pe care le aleg sunt destinate tratării semnelor îmbătrânii. Iar dacă luna trecută îți povesteam că sunt o fană a tratamentelor faciale și că nu stau prea mult pe gânduri atunci când vine vorba de a încerca noi terapii, același scenariu e valabil și în cazul dispozitivelor de îngrijire a pielii. Și, din fericire, am job-ul perfect pentru a face asta. Cea mai nouă achiziție, care a câștigat rapid un loc fruntaș pe raftul ticsit cu produse, este dispozitivul Sempasi Pavo Pro – un aparat cu efecte antiaging și de lifting, conceput atât pentru zona gâtului, cât și a feței.

Extrem de complex, Pavo Pro îți pune la dispoziție trei programe diferite de îngrijire, în funcție de nevoile pielii tale. În plus, aparatul înglobează mai multe tehnologii, renumite pentru efectele lor asupra îmbunătățirii aspectului pielii, precum lumina LED, terapia cu ioni pozitivi & negativi, crioterapia și termoterapia. Toate acestea ajută nu doar la tratarea semnelor îmbătrânirii, ci și la ameliorarea acneei, la reducerea dimensiunii porilor, precum și la eliminarea impurităților și toxinelor de la nivelul pielii.

Primul program al aparatului constă într-un masaj facial normal, fără variații de temperatură, însă cu vibrații intense care fac ca produsele de îngrijire folosite să fie absorbite de două ori mai rapid și mai profund în piele. În plus, îi oferă tenului fermitate si o doză sporită de luminozitate. Cel de-al doilea program se bazează pe o tehnologie de răcire, numită crioterapie, dublată de lumina LED albastră. Acestea calmează pielea iritată și sensibilă, stimulează producția de colagen, tonifiază pielea și ajută la micșorarea porilor. De asemenea, lumina albastră este eficientă în tratarea acneei, în reglarea secreției de sebum și în îmbunătățirea aspectului erupțiilor cutanate.

Ultimul program folosește lumina LED roșie și o temperatură ridicată, ce ajunge la aproximativ 45 de grade Celsius. Masajul cald accelerează pătrunderea nutrienților în piele și îmbunătățește elasticitatea pielii. În plus, lumina roșie sporește activitatea celulară, regenerează tenul și stimulează circulația sângelui. Având efecte antiaging, acest program este de departe preferatul meu. Nu doar fiindcă mă ajută să am un ten mai luminos și mai ferm, ci și pentru îmbunătățirile pe care mi le-a adus la nivelul ridurilor fine.

Toate cele trei opțiuni de tratament se bazează pe terapia cu ioni, o tehnologie ce oferă două beneficii majore: curățarea în profunzime a tenului și absorbția rapidă și profundă a nutrienților în piele. Totodată, mulțumită formei sale ergonomice, aparatul poate fi folosit cu ușurință și pe zona gâtului. Pentru mine funcționează ca un masaj excelent de relaxare, însă poate fi utilizat și pentru a ameliora aspectul bărbiei duble sau laxitatea pielii.

Fiecare program durează câte trei minute, așa că mi-a fost foarte simplu să îl introduc atât în rutina de dimineață, cât și în cea de seară. După ce îmi demachiez și îmi curăț fața, aplic produsele de îngrijire pe care le folosesc în mod normal, iar apoi încep să masez tenul din interior către exterior, pentru a crea un efect de lifting.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Oricât de tare mă împotrivesc în mod normal tehnologiei, trebuie să recunosc că dispozitivele de îngrijire a pielii sunt cel mai bun lucru pe care industria de beauty ni l-a oferit de la acidul hialuronic încoace. Iar Sempasi Pavo Pro este dovada faptului că viitorul frumuseții constă în gadget-uri inteligente, eficiente, și mai ales, ușor de folosit!

Începând cu jumătatea lunii octombrie, Sempasi Pavo Pro poate fi găsit pe www.sempasi.com și în magazinele partenere.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video