Bvlgari a dezvaluit secretele aromei Omnia Indian Garnet la ELLE Beauty Club!

A noua editie a ELLE Beauty Club a fost dedicata parfumurilor, in special, noii arome de dama de la Bvlgari: Omnia Indian Garnet.

Revista ELLE, impreuna cu partenerul sau Everet Romania Distribution, distribuitor oficial al produselor Bvlgari, au oferit cititoarelor fidele ale revistei o seara minunata, in gradina hotelului Crowne Plaza.

Alice Bursuc (Beauty editor Elle) si Elena Ene (trainer Bvlgari) au prezentat cel mai nou parfum de la Bvlgari, numit Omnia Indian Garnet. Acesta capteaza senzualitatea aromelor exoticei Indii, in inima acestui parfum aflandu-se nuantele magice ale florilor de osmanthus si a tuberozei.

De asemenea, trainerul Elena Ene a facut o incursiune in minunata istorie a marcii Bvlgari, care, in 2014, implineste 130 de ani de la infiintarea primului magazin pe Via Sistina, la Roma. Acesta a fost deschis de catre Sotirio Bulgari, un argintar venit din Grecia, ulterior afacerea fiind preluata de catre cei doi fii ai sai.

Invitatele acestei editii de ELLE Beauty Club au fost foarte curioase sa afle detalii despre clasificarea parfumurilor, cat si trucuri despre locurile cele mai potrivite pentru a aplica aroma preferata.

ELLE Beauty Club a ajuns la editia cu numarul noua, oferind, de fiecare data, oportunitatea ca cititoarele fidele sa faca cunostinta cu cele mai noi si interesante lucruri din domeniul frumusetii si al sanatatii.

Multumim Hotelului Crown Plaza (Bulevardul Poligrafiei, numarul 1) pentru sprijin!
Foto: Armand Ionescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty