Zodiile care se plictisesc foarte repede într-o relație

Este de la sine înțeles că fiecare își exprimă în mod diferit afecțiunea, dar ar trebui să ai grijă în privința acestor zodii pentru că își pierd repede interesul.

Zodiile care se plictisesc foarte repede într-o relație

În vreme ce unele persoane simt în mod constant nevoia de a fi într-o relație, altele preferă să nu se implice în angajamente de lungă durată și să continue să exploreze. 

Fiecare dintre noi vede în mod diferit dragostea și cum ar trebui să își exprime sentimentele. Persoanele care experimentează din punct de vedere al relațiilor și cărora le place independența, au șanse mai mari să își piardă repede interesul. Iată care sunt semnele zodiacale care se potrivesc acestei descrieri:

Gemeni

Gemenii sunt recunoscuți pentru impulsivitatea lor și pentru faptul că în cele mai multe dintre situații sunt nehotărâți, inclusiv într-o relație. Nu sunt adepții relațiilor de lungă durată, ci preferă să acumuleze cât mai multe experiențe, astfel încât la un moment dat să își dea seama ce anume își doresc de la o relație. Chiar dacă se îndrăgostesc și au sentimente intense, dacă lucrurile devin plictisitoare, s-ar putea să ajungă să își piardă interesul mai repede decât te-ai fi așteptat. 

Vărsător

Pe Vărsători nu îi vei vedea vorbind cu o foarte mare deschidere despre emoțiile lor, iar asta pentru că sunt introvertiți și nu vor ca alte persoane să profite de pe urma vulnerabilității lor. Nu caută niciodată să aibă parte de o relație convențională și sunt dornici de experiențe noi, încercând chiar și BDSM. Într-o relație de cuplu, vor ca lucrurile să decurgă rapid, iar dacă nu se întâmplă asta, te vor abandona și te vor urmări din umbră o perioadă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Berbec

Berbecii se numără printre cei care se îndrăgostesc foarte ușor, însă pot fi dezamăgiți la fel de ușor. Se dedică în totalitate unei relații de cuplu și fiecare acțiune pe care o fac este atent calculată. Cu toate astea, pot fi și impulsivi, iar acest comportament nu este tolerat de către toată lumea. Dacă o relație nu le aduce satisfacție, preferă să renunțe la ea și să își găsească fericirea în altă parte. 

Săgetător

Într-o relație sentimentală, Săgetătorii merg pe ideea că trebuie să spună direct ceea ce îi apasă și să vorbească sincer despre ce anume și-ar dori. Dacă nu se simt în largul lor, vor pleca pur și simplu din acea relație și nici nu se vor mai uita la ce au lăsat în urmă. Sunt independenți și dornici de aventură, așa că nu e de mirare că își pierd atât de repede interesul.

Citește și:
Cum îți transmite un bărbat că te iubește, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video