6 zodii care nu au standarde atât de înalte când vine vorba de relații

În ceea ce privește relațiile, știm și noi că de foarte multe ori ne îndrăgostim și de bărbați nepotriviți, iar acest lucru are legătură cu standardele pe care ni le impunem.

6 zodii care nu au standarde atât de înalte când vine vorba de relații

Cu toate ne dorim să ne găsim bărbatul potrivit, însă trebuie să recunoaștem că nu este deloc ușor, mai ales atunci când te îndrăgostești de o persoană toxică și alegi totuși să rămâi în respectiva relație.

Află că totul are legătură cu standardele pe care fiecare dintre noi și le setează când vine vorba de relații, dar și cu încrederea pe care o ai în propria persoană. În momentul în care nu ești încrezătoare, vei accepta lângă tine și parteneri care nu îți oferă afecțiunea de care ai nevoie sau care nu te tratează așa cum ar trebui deoarece îți este frică să rămâi singură.

Important este să îți dai seama de ceea ce îți dorești și să nu accepți să rămâi în relații care nu te fac fericită. Iată care sunt cele 6 zodii care nu au standarde înalte când vine vorba de relații:

1. Săgetător

Femeia Săgetător este extrem de deschisă și poate găsi subiecte de discuție cu oricine. Însă, îi este teamă să se implice serios într-o relație deoarece nu își dorește să sufere. Din acest motiv, ar trebui să îi spună de la început partenerului acest lucru pentru ca el să nu fie dezamăgit ulterior.

2. Pești

Femeia Pești se preocupă destul de mult de părerea pe care ceilalți o au despre ea. Din teama de a nu-i răni pe cei din jur, este în stare să le dea o șansă chiar și bărbaților cu care nu se potrivește sau care nu sunt îndeajuns de buni pentru ea.

3. Berbec

Femeia Berbec este în centrul atenției oriunde ar merge. Îi place să se distreze, să cunoască persoane noi și nu îi este teamă să se implice și în relații care nu au un viitor. Ar trebui să nu mai fie atât de impulsivă și să nu își consume timpul și energia cu persoane față de care nu are sentimente.

4. Vărsător

Femeia Vărsător nu este încă pregătită să se implice emoțional într-o relație, iar din acest motiv nu are nici standarde înalte. Preferă să aștepte până când va găsi bărbatul potrivit, iar între timp, să experimenteze și să își dea seama ce anume își dorește de la o relație.

5. Balanță

Femeia Balanță își dorește atât de mult să fie într-o relație, încât va accepta să fie în relații și alături de parteneri cu care nu e compatibilă pe niciun plan. Motivul pentru care face asta îl constituie faptul că nu e obișnuită să fie singură și vrea mereu să aibă pe cineva alături.

6. Capricorn

Femeia Capricorn are standarde extrem de înalte în viața profesională, însă când vine vorba de cea amoroasă, lucrurile stau complet diferit. Și spunem asta deoarece preferă să se distreze și să își dea seama care sunt persoanele potrivite pentru ea. 

Citește și:
Ce trăsături de personalitate vrei să aibă partenerul tău, conform zodiei tale

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video