(P) 3 tipuri de vitrine frigorifice

Vitrinele frigorifice sunt electrocasnice folosite tot mai des în spațiile comerciale. Cu ajutorul acestora clienții pot vedea mai ușor preparatele speciale ale fiecărui comercial, dar pot să își ia băuturile preferate reci în zilele toride de vară atunci când chiar e nevoie de ceva răcoritor.

(P) 3 tipuri de vitrine frigorifice

Rolul vitrinelor nu este doar unul de expunere a produselor. Acestea se folosesc de aerul rece pentru a menține la temperatura potrivită preparatele și băuturile pe toată perioada depozitării. 

Modul de funcționare a unei vitrine frigorifice poate fi cu convecție naturală sau forțată. Este o diferență foarte mare între cele două tipuri de alimentări cu aer rece, deoarece modul în care este păstrat și perioada poate declanșa un alt factor, din cauza aerului uscat. Acest lucru poate duce la uscarea și automat la afectarea calității produselor. 

Este important să te documentezi eficient înainte de a achiziționa o vitrină frigorifică pentru a fi sigur că faci o alegere înțeleaptă. Printre cele mai moderne și populare echipamente horeca disponibile la Techstore din gama de vitrine frigorifice întâlnim modele de tipul:

Vitrină frigorifică verticală

Este cea mai des întâlnită la magazinele de la colțul blocului acolo unde sunt ținute băuturile la rece. Este un tip de vitrină potrivită pentru baruri, hoteluri sau alte tipuri de afaceri acolo unde se vând băuturi. De regulă, nu ocupă mult spațiu deoarece sunt înalte și se pot depozita alimente și băuturi pe mai multe rafturi suprapuse.

La fel ca și alt tip de vitrine, sunt disponibile modele simple cu o singură ușă, sau duble cu 2 sau mai multe uși. Deschiderea acestora se face prin glisare sau simpla tragere spre exterior. 

Vitrină frigorifică orizontală

De regulă aceste vitrine se utilizează pentru produsele de patiserie, brânzeturi, carne, sau legume. Sunt folosite în special în marile supermarketuri sau la magazinele alimentare. Sunt și vitrine cofetarie speciale ce permit expunerea într-un mod interesant și atractiv a celor mai delicioase deserturi.

Pentru patiserii sunt vitrine frigorifice cu rafturi și pereți transparenți din sticlă. Pentru produsele din brânzeturi sau carne se folosesc vitrine speciale mai joase și lungi, de regulă fără perete exterior din sticlă.

Mini vitrină frigorifică

Există și modele de vitrine folosite doar în scop publicitar. Acestea se utilizează pentru expunerea unor produse noi pe care dorești să le promovezi clienților. Se mai folosesc și atunci când produsele sunt băuturi carbogazoase de mici dimensiuni care se pot vinde rapid direct la casa de marcat. 

Pe site-ul celor de la Techstore.ro sunt disponibile numeroase modele de vitrine frigorifice de cea mai bună calitate. Se diferențiază de modul în care se pot utiliza, design și multe alte aspecte ce țin de funcțiile cu care sunt dotate. Alege cu atenție produsele de care ai nevoie și folosește-le eficient pentru creșterea afacerii tale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration