Maurice Munteanu despre secretele unei garderobe coerente… cu tine

Anii de experiență în modă l-au determinat pe Maurice Munteanu să înțeleagă pe deplin resorturile unei industrii care poluează în exces și să ia măsuri, cel puțin în ceea ce-l privește. Află care sunt sfaturile lui pentru alcătuirea unei garderobe sustenabile.

Maurice Munteanu despre secretele unei garderobe coerente… cu tine

A semnat nenumărate editoriale de modă și articole despre industrie, a semnalat tendințe și ne-a arătat care sunt cele care merită să fie urmate și care sunt cele pasagere. Acum, Maurice Munteanu ne dezvăluie cum a ajuns să cunoască și partea mai întunecată a lumii modei și cum acest lucru l-a determinat să renunțe la a-și mai cumpăra haine în exces, preferând acum să se rezume doar la acele piese care îl reprezintă și despre care este sigur că îi vor plăcea la fel de mult și în viitor. 

„Am ajuns să fim mult mai atenți în momentul în care ne cumpărăm chestii. E foarte important ca acel lucru să se încadreze în panoplia pieselor timeless, respectiv piese pe care le poți combina și peste două, trei, patru, cinci sezoane, fără teama, obsesia asta inutilă a trend-ului. Sunt mult mai atent la hainele pe care poate înainte le aruncam pur și simplu, pentru că făceam și prostia asta sinistră, să arunc hainele, nu o mai fac acum. (…) Mi-am dat seama că există o unitate în ceea ce mă privește, care datează de mulți ani de zile. Așa mă îmbrăcam acum 10 ani, așa mă îmbrăcam acum 20 de ani, așa mă-mbrac de când mă știu. Garderoba mea e formată din același gen de piese, plus minus anumite detalii, cum ar fi o bijuterie, care pigmentează treaba asta. 

Pentru mai multe secrete de stil & sustenabilitate, urmărește video-ul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Conceptul Forgotten, lansat ca un fashion brand de către Arctic, ne îndeamnă să fim mai responsabili cu alegerile noastre vestimentare, să nu ne mai lăsăm furați de mirajul tendințelor și noutăților și să revenim periodic la acele piese pe care le avem în garderobă și care au nu doar calitate, dar și o semnificație aparte pentru fiecare dintre noi. Este simplu, când îți poți îngriji hainele cu tehnologia potrivită.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro